Intalnirile cu prietenii te ajuta in dieta de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: cercetari, cobai, intalniri, marea britanie, prieteni, socializare, teste

Una dintre metodele cele mai la indemana atunci cand vine vorba sa pierzi in greutate este sa ai o viata sociala activa, inconjurat de prieteni. Aceasta este concluzia unei cercetari care a fost realizata in Marea Britanie.

Intalnirile cu prietenii te fac sa slabesti

Intalnirile cu prietenii te fac sa slabesti

Potrivit BBC, intalnirile cu prietenii ajuta la cresterea nivelului de „grasimi bune” din corpul uman.

In cadrul testelor, cobaii care aveau o viata sociala activa au pierdut in greutate circa 50% din grasimea abdominala in interval de timp de 4 saptamani. Soarecii au slabit chiar daca au primit mai multe alimente. Savantii au observat ca este foarte posibil ca sa poti slabi prin stimulare sociala.

Ce au mai observat savantii?

Acestia spun ca grasimea alba depoziteaza caloriile si ne ingrasa, in timp ce grasimea maro arde caloriile transformandu-le in energie.

In plus, transformarea grasimii albe in grasime maro este dificila , necesitand expunerea vreme indelungata la temperaturi scazute sau stimularea unei parti a sistemului nervos. Autorii cercetarii mai spun ca sunt foarte surprinsi de capacitatea de a schimba grasimea alba in grasime maro pe care o are viata sociala.

Specialistii spun ca noile tehnologii de comunicare prezinta un risc pentru sanatatea umana. Potrivit expertilor, nu este vorba numai despre un stil sedentar de viata si o dieta bogata in calorii, insa si de un deficit tot mai mare de implicare sociala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Intalnirile cu prietenii te ajuta in dieta de slabit

Lasă un răspuns