Noutati despre cele mai recente diete0 Comments

Publicat in:
Etichete: date, diete, noutati, obezitate, recente, slabit, studii

Multe dintre curele de slabit au rezultate similare si functioneaza, daca indicatiile lor sunt respectate. Potrivit autorilor unui studiu care a fost realizat in Canada, oamenii trebuie sa fie incurajati sa aleaga dieta care li se pare cel mai usor de urmat. Conform BBC, aceasta cercetare a fost publicata in Journal of the American Medical Association.

Noutati diete

Noutati diete

Expertii din Canada au analizat informatiile provenite de la circa 50 de cercetari stiintifice diferite si au tras concluzia ca respectarea unei diete este mai importanta chiar decat cura in sine.

Toate dietele reduc numarul de calorii pana la niveluri similare, fapt care ar putea explica rezultatele studiului, anunta specialistii din Canada.

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii McMaster din provincia canadiana Ontario si cei de la Hospital for Sick Children Research Institute din Toronto au monitorizat informatiile provenite de la circa 7300 de oameni, impartiti in doua grupe, care au probleme cu obezitatea si care au tinut anumite diete.

Nu este nevoie de o abordare speciala, ca sa poti tine o cura de slabit!

Acestia tineau cure de slabire precum dieta Atkins, South Beach, Zone, Biggest Loser, Jenny Craig Nutrisystem, cura mediteraneeana, dieta Weight Watchers sau Ornish. Expertii au observat ca dupa un an de zile, cei care urmau diete sarace in carbohidrati si diete sarace in lipide slabeau in medie 7,3 kilograme.

Potrivit specialistilor canadieni, dupa sase luni, cei din primul grup slabisera doar cu putin mai mult decat voluntarii din grupul al doilea. Canadienii sustin ca cercetarea lor ii asigura pe medici si pe obezi ca nu este nevoie de o abordare speciala pentru a tine o dieta anume.

Expertii sunt de parere ca oamenii pot alege dintre dietele asociate cu cea mai mare pierdere in greutate, dieta care le ofera cele mai mici provocari in privinta respectarii acelui regim.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Noutati despre cele mai recente diete

Lasă un răspuns