De ce nu ar trebui sa evitam micul dejun?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cantitate, corp, experti, foame, mic dejun, nutritie, senzatie, serviciu

Nutritionistii spun ca micul dejun este o masa deosebit de importanta, iar daca ajungeti in situatia de a o evita puteti sa aveti ceva probleme mai tarziu. Expertii spun ca nu vei mai avea parte de anumite pofte culinare la masa de seara in cazul in care respecti aceasta regula simpla de a nu sari peste cea mai importanta masa a zilei.

Importanta micului dejun

Importanta micului dejun

De pilda, multi oameni nu mananca dimineata pentru ca urmeaza o cura de slabire. Specialistii atrag atentia ca aceasta este o mare eroare, mai ales pentru ca senzatia de foame va fi mult mai intensa la pranz.

In plus, puterea de a rezista tentatiilor culinare este destul de mult diminuata, iar riscul de a cadea in diverse capcane alimentare este mai ridicat. De asemenea, o alta motivatie pentru care multe femei obisnuiesc sa sara peste micul dejun este lipsa timpului.

Uneori, oamenii nu mananca dimineata din cauza lipsei senzatiei de foame

Totusi, in aceasta situatie exista solutii rapide care nu necesita foarte mult efort din partea ta. Expertii mai spun ca un alt motiv pentru care oamenii au obiceiul de a nu manca la micul dejun este reprezentat de lipsa senzatiei de foame. Solutia este aceea de a incepe sa alegi un aliment nutritiv preferat pentru aceasta masa si sa-l consumi in cantitate mai mica, asa incat sa dai voi corpului sa se obisnuiasca.

Pentru a manca dimineata poti apela la cateva metode:

Incearca sa pregatesti o punguta cu cateva alimente pe care ai vrea sa le mananci la micul dejun! Vei putea sa mananci astfel de alimente chiar si imediat ce ai ajuns la locul de munca, la birou.

Este bine sa iti prepari de seara un mic dejun pe care sa-l consumi dimineata sau sa te opresti la un magazin si sa cumperi ceva inainte de a ajunge la serviciu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce nu ar trebui sa evitam micul dejun?

Lasă un răspuns