Ce inseamna sa faci gimnastica verde?0 Comments

Publicat in:
Etichete: corp, gimnastica verde, minute, miscare, moderat, parcuri, sanatate

Oamenii sanatosi practica miscarea fizica in mod regulat, merg la sala de fitness sau alearga prin parc, schiaza sau joaca tenis. Expertii sunt de parere ca doar cateva minute de exercitiu fizic, zilnic, sunt extrem de benefice pentru corpul tau. Miscarea pune bazele senzatiei de bine si diminueaza riscul dezvoltarii bolilor mintale.

Gimnastica verde

Gimnastica verde

Aceasta este concluzia la care au ajuns savantii care au realizat un studiu dat publicitatii in Environmental Science & Technology. Expertii au analizat informatiile despre starea sanatatii a circa 1.252 persoane, extrase din 10 studii publicate in Marea Britanie.

Potrivit acestora, cu toate ca toti oamenii pot beneficia de pe urma unor astfel de activitati, schimbarile cele mai semnificative au fost constatate la tineri.

Orice colt de natura se poate potrivi cu programul tau fizic!

Specialistii mai sustin ca in fiecare zi sunt sunt suficiente cinci minute de activitate fizica derulata prin parcuri sau in natura, adica gimnastica “verde”, ca sa se poata produce un efect benefic asupra corpului uman.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca orice colt de natura este potrivit, chiar si parcurile din orase, iar daca in jur se afla si o apa sau un lac, efectul este si mai sporit.

Autorii studiului considera ca derularea unei activitati fizice moderate pentru cateva minute de plimbare intr-o zona verde a orasului tau contribuie la imbunatatirea starii de sanatate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce inseamna sa faci gimnastica verde?

Lasă un răspuns