O noua metoda de inlaturare a stresului0 Comments

Publicat in:
Etichete: medic, oase, pacient, stres, terapie craniosacrala, Tratament

Terapia craniosacrala a fost dezvoltata de un osteopat american, dr. William Sutherland in 1900. Medicul a descoperit miscari intrinseci ale oaselor din cap, iar cercetarea sa a dezvaluit diferite ritmuri in corpul uman. Expertul a demonstrat ca aceste deplasari sunt legate de sanatatea mentala si emotionala umana, iar restrictia lor inseamna de fapt diminuarea capacitatii naturale de auto-vindecare.

Terapia craniosacrala

Terapia craniosacrala

Potrivit specialistului din SUA, terapia craniosacrala poate manipula oasele craniului uman, asa incat sa trateze stresul cu care se confrunta pacientii.

Mai multe forme de manipulare craniana au fost folosite pentru a imbuntati functionarea corpului uman.

Potrivit medicilor, sanatatea este expresia vietii si e responsabila pentru organizarea milioanelor de lucruri care se petrec in mod constant in corpul nostru.

Cum se produce tratamentul?

Intr-o sesiune de terapie craniosacrala, pacientul va sta intins pe o canapea de tratament, complet imbracat, iar terapeutul va face contact cu pacientul punandu-si mainile usor pe corpul acestuia.

Pacientul se va relaxa profund in cadrul acestei sedinte de terapie, iar aceasta stare se va extinde si in viata cotidiana. Uneori beneficiile nu sunt vizibile imediat, dar devin evidente dupa revenirea intr-un mediu familiar al celui care are probleme.

Conform expertilor, aceasta reprezinta o terapie blanda care are ca scop marirea activitatii sistemuluicranio-sacral si restabilirea functionarii optime a sistemului nervos.

Cu toate ca specialistul in aceasta terapie utilizeaza manipulari cu presiune foarte usoara, aceasta are efecte importante in refacerea starii fizice, mentale si spirituale si se potriveste pentru toate varstele. Terapia se adreseaza persoanelor care au probleme de sanatate, dar si celor care doresc sa-si mentina un tonus de viata normal.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

O noua metoda de inlaturare a stresului

Lasă un răspuns