Dieta fara Paine0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, dieta, dieta fara carbohidrati, dieta fara paine, paine, painea ingrasa, rezultate

Ti s-a spus dintotdeauna ca dieta fara paine functioneaza, asa ca una dintre pricipalele restrictii pe care ti le impui, atunci cand intentionezi sa slabesti, este sa elimini complet painea din alimentatie. Ce crezi, este sanatos sa tii o dieta fara paine?

Dieta fara paine

Dieta fara paine

Dieta fara paine este la moda, si da rezultate!

Foarte la moda de ani de zile, dieta fara carbohidrati (in cazul de fata dieta fara paine) iti permite o slabire rapida, fara mari eforturi, daca reusesti sa stai departe de paine, cereale, pizza, dulciuri si bauturi carbogazose. In variantele ei mai stricte, precum Dieta Atkins sau Dieta Dukan, dieta presupune eliminarea completa a carbohidratilor din alimentatie, cel putin in perioada initiala, in care slabesti accentuat.

Este suficient sa urmezi o dieta fara paine?

Chiar daca exista multe exemple de succes cu aceasta dieta, a face o cura de slabire fara paine crezand ca reprezinta solutia pentru silueta ta ar putea fi un pic exagerat. Trebuie sa ai grija la nutritia ta in general, sa incerci sa elimini cauzele ingrasarii si sa iti creezi meniuri echilibrate, care sa iti poata oferi toti nutrientii necesari.

De exemplu, ai putea, in spiritul dietei fara paine, sa elimini si briosele, croissantele si prajiturelele de la micul dejun sau gustari, dar si sucurile sau cafeaua cu frisca pe care obisnuiai sa le bei impreuna cu primele! Ce zici de ideea asta?!

De fapt, painea ingrasa sau nu?

Te-ai intrebat de nenumarate ori daca painea ingrasa sau nu, si ai primit tot atatea raspunsuri relative?! Si da, si nu. Dieta fara paine si bazeaza pe principiul ca painea ingrasa, daca alimentatia ta se bazeaza in proportie foarte mare pe acest aliment, daca alegi gresit tipul de paine si daca o asociezi cu ceea ce nu trebuie.

Alege sa mananci o felie de paine integrala de secara, sau chiar de grau, dimineata, impreuna cu un ou fiert tare si o bucatica de branza degresata, si vei vedea ca nu ai probleme! Totul depinde de modul in care iti construiesti meniul, nu este obligatoriu sa tii dieta fara paine!

Un mare semnal de alarma – Dieta fara paine poate conduce la depresie!

In cazul in care solutia ta de slabire, pe termen mediu sau lung, consta in eliminarea completa a carbohidratilor din alimentatie si in consumul preponderent de proteine, te sfatuiesc sa te mai gandesti o data! Studiile arata ca o cura de slabire fara paine si fara alti carbohidrati complecsi iti poate afecta negativ starea de spririt si functia cognitiva. Persoanele care traiesc cu un aport mare de proteine tind sa fie mult mai deprimate, mai lente in gandire si mai lipsite de energie.

Cum poti manca painea, in mod corect

Uita de dieta fara paine si alege sa iti faci sandvisuri cu paine integrala de secara si somon, pui rece, branza degresata sau humus, legume crude sau la gratar (ardei, rosii, dovlecei la gratar) si cateva frunze de salata. Acestea sunt delicioase, foarte hranitoare si usor de transportat, la birou sau oriunde altundeva!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta fara Paine

Lasă un răspuns