Noua metoda de tratare a epilepsiei0 Comments

Publicat in:
Etichete: epilepsia, epilepsie, experti, marijuana, metoda, metoda de tratare, nou, SUA, Tratament

Ca urmare a unor cercetari efectuate recent, oamenii de stiinta au constatat ca in tratamentul epilepsiei care afecteaza copiii, marijuana ar putea fi o solutie de ultima ora. Aceasta planta ar putea fi folosita, in conditiile in care alte substante nu dau deloc rezultate.

Cazurile de epilepsie in randul copiilor ar putea beneficia de ajutorul acestei plante fata de care multi oameni au inca o reticenta. Potrivit datelor publicate de Bbc.co.uk, expertii au observat ca uleiul obtinut din marijuana contine o cantitate foarte mica din substanta psihoactiva THC.

Tratament epilepsie

Tratament epilepsie

Acesta este bogat in substanta denumita cannabidiol (CBD), care este un element cu un efect benefic asupra corpului uman.

Potrivit sursei citate, un caz al unei fetite din SUA, bolnava de epilepsie, a devenit foarte cunoscut in intreaga lume. Micuta Charlotte Figi nu mai putea merge si vorbi, dar nici nu mai putea sa se hraneasca singura.

Fetita era pe moarte, dupa ce parintii sai au apelat la mai multe feluri de tratamente, insa fara rezultate concrete. Lor le-a venit ideea de a picura cateva picaturi de ulei de marijuana in mancarea ei, iar tratamentul neconventional a avut efect aproape imediat.

In urma ineditului tratament, micuta Charlotte si-a redobandit capacitatea de a merge si a revenit la scoala.

Uleiul de marijuana, comercializat doar in Colorado

Specialistii au anuntat ca uleiul obtinut din aceasta planta nu se poate gasi peste tot in America.

De pilda, in SUA, el este comercializat numai in statul Colorado, asa ca unii americani care au probleme cu copii lor bolnavi de epilepsie se muta pur si simplu in zona mentionata, ca sa poata achizitiona produsul.

Autoritatile americane au luat deja masuri, asa ca o noua lege din Kentucky permite cetatenilor sa utilizeze uleiul de marijuana in tratamentul unor cazuri de epilepsie de care sufera copiii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Noua metoda de tratare a epilepsiei

Lasă un răspuns