Cat de toxice sunt tigarile pentru frumusetea unei femei?0 Comments

Publicat in:
Etichete: femei, frumusete, fumat, teste, tigari, toxic

In acest moment, in intreaga lume exista multe femei care fumeaza si care nu pot renunta la acest viciu. O femeie care fumeaza va avea o piele uscata, terna, deoarece nicotina reduce fluxul de sange catre straturile pielii, astfel ca aceasta va fi mai putin oxigenata, susutin specialistii din SUA.

Fumatul - efectele asupra pielii

Fumatul - efectele asupra pielii

Potrivit expertilor, consumul de tigari nu mai permite formarea colagenului, ceea ce duce la pierderea elasticitatii pielii si aparitia prematura a ridurilor.

Trebuie sa stiti ca o persoana fumatoare are un ten fara stralucire, galbui, sensibil si deshidratat, ridurile de expresie apar mult mai devreme, mai ales in jurul gurii si a ochilor, cercanele si pungile apar inaintea varstei de 35 ani.

Un alt efect neplacut al nicotinei este acela ca ingalbeneste dintii, insa acestea nu sunt singurele probleme. Printre acestea se mai afla gingiile deteriorate, respiratia urat mirositoare, dar si faptul ca 40% dintre fumatori de peste 60 de ani isi pot pierde toata dantura. Toate acestea reprezinta semnale de alarma pentru fiecare.

Tutunul face ca pielea voastra sa arate urat

Ultimile descoperiri ale cercetatorilor arata faptul ca toate chimicalele din fumul de tigara afecteaza ADN-ul din firele de par lasand celulele fara aparare in fata radicalilor liberi.

Daca este normal ca odata cu inaintarea in varsta firul de par sa se subtieze, la fumatori acest proces este mult mai rapid, acestia avand prezentand un risc mare de chelire

S-a constatat ca la femei, in mod normal vergeturile apar la variatiile de greutate, insa expertii sunt de parere ca fumatul accelereaza acest proces care duce la umplerea pielii de semne urate, foarte vizibile si care sunt aproape imposibil de eliminat.

Toate acestea se intampla datorita faptului ca nicotina afecteaza fibrele si tesuturile conective ale pielii, avand ca efect pierderea elasticitatii acesteia.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de toxice sunt tigarile pentru frumusetea unei femei?

Lasă un răspuns