Cum slabesti in 2 saptamani mancand grasimi0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura cu avocado, cura de slabire, dieta cu avocado, dieta de slabit, slabire cu avocado

Cand vine vorba de slabire, grasimile sunt primele la care trebuie sa renunti. Nu este si cazul acestei diete, care promite sa te aduca cu o marime mai mica la haine.

Iata ce presupune dieta cu avocado:

Dieta cu avocado

Dieta cu avocado

Timp de 12 zile trebuie sa renunti la zahar si carbohidrati si sa mananci cat mai multe grasimi (sanatoase, evident) si legume. Urmeaza o adevara orgie alimentara:

  • friptura,
  • oua,
  • avocado,
  • nuci,
  • branzeturi,consumate in cantitati stabilite de un nutritionist, astfel incat sa pastreze un echilibru intre grasimi si proteine.

Potrivit Dailymail.co.uk, teoria care sta la baza dietei cu avocado este ca grasimile bune pastreaza nivelul de insulina constant si te ajuta sa le arzi pe cele nesanatoase din corp.

Nu ai voie sa consumi alcool deloc si trebuie sa mananci doar atunci cand ti-e foame. Insa, avand in vedere ca alimentele permite sunt extrem de satioase, nu se pune problema sa mananci prea mult.

Un mic dejun cu avocado este cel mai bun mod de a-ti incepe ziua. Vezi 5 moduri gustoase prin care poti consuma avocado.

Avocado a fost numit „fructul perfect” de catre nutritionisti, iar asta pentru ca are beneficii multiple asupra organismului. Astfel, persoanele care obisnuiesc sa consume avocado au un nivel mai crescut de grasimi „bune” in sange in comparatie cu cei care nu includ fructul in dieta, chiar daca aportul de calorii in cazul ambelor grupuri este acelasi. Nivelul colesterolului in cazul consumatorilor de avocado este mai redus, iar riscul de boli cardiace, atacuri cerebrale si diabet sunt mult diminuate.

De asemenea, fructul asigura 23% din necesarul de vitamina E, cu 13% mai mult magneziu, cu 16% mai mult potasiu si cu 48% mai multa vitamina K.

Pareri despre dieta cu avocado

Daca ai urmat si tu dieta cu avocado, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum slabesti in 2 saptamani mancand grasimi

Lasă un răspuns