Cum se face tratamentul naturist al infectiei cailor urinare?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: cai urinare, ceai, infectie, medici, plante, tratament naturist

Medicii sustin ca infectia urinara reprezinta o afectiune care apare ca urmare a prezentei unor germeni microbieni in urina pacientului.

Conform medicilor, aceasta infectie este asociata cu simptome din partea aparatului urinar, precum usturimile la urinat sau manifestarea unor dureri lombare.

Tratament naturist infectii cai urinare

Tratament naturist infectii cai urinare

 

Potrivit expertilor, infectia urinara face ca urina sa aiba urme de sange, sa fie purulenta, tulbure, sa aiba prezente globule rosii si albe, precum si bacterii. Medicii spun ca infectia urinara ar putea sa ajunga chiar si in uretere si in bazinul renal.

Daca va intereseaza simptomele acestei boli, trebuie sa stiti ca in cazul afectarii bazinului renal apare febra, se manifesta multe frisoane, precum si o senzatie de rau.

Pentru a combate efectele nocive ale infectiei urinare, tratamentul se efectueaza pentru un interval mai mare de timp, sustin specialistii.

In cazul in care suferiti de aceasta afectiune, la recomandarea medicului specialist se poate consuma un ceai format dintr-un amestec alcatuit din urmatoarele plante: seminte de patrunjel, rostopasca, frunze de strugurii ursului si feciorica sau „Herniaria glabra”.

Acesta va trebui sa se lase la infuzat si se va consuma zilnic, cate trei cesti, inainte de mesele principale.

In cazul in care sunteti gravida, expertii sustin ca acest ceai va este interzis, ca urmare a substantelor pe care le contine si care va pot face rau.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se face tratamentul naturist al infectiei cailor urinare?

Un comentariu

  1. daraba ioan

    seminte de patrunjel , rostopasca , ftunze de strugurii ursului si feciorica

Lasă un răspuns