Eliminarea eficienta a pietrelor de la rinichi0 Comments

Publicat in:
Etichete: abrust, afectiuni respiratorii, jneapan, pietre la rinichi

Jneapanul reprezinta un arbust care are o tulpina ramificata, cu frunze aciculate, sub forma de coada de vulpe. Conurile de jneapan cresc solitare sau cate doua – trei, avand o forma sferica.

Trebuie sa stiti ca jneapanul creste in zonele montane, acolo unde stratul de zapada dureaza peste 100 de zile in fiecare an, asa ca perioada de vegetatie de 5-6 luni pe an ofera un interval de maturizare a lemnului de maxim 3-4 luni pe an.

Jneapan

Jneapan

Jneapanul reprezinta un conifer care se mai numeste pin de piatra, jip mare sau cetina stramba. Inca de mii de ani, jneapanul a fost folosit datorita capacitatilor sale benefice asupra corpului uman.

Ce contine

Potrivit expertilor, ramurile de jneapan mai tanar contin multa vitamina C, minerale si tanin.

La ce este bun jneapanul

In plus, jneapanul actioneaza extrem de binefacator asupra corpului uman, fiind un bun antiseptic si avand proprietati de antiinflamator, antireumatic si cicatrizant.

Specialistii mai spun ca jneapanul are un efect distrugator al germenilor patogeni care se manifesta daca suferiti de afectiuni ale cailor urinare. Este utilizat si pentru combaterea reumatismului, sub forma de bai, dar si a bolilor de sange.

De asemenea, expertii in domeniul fitoterapiei mai spun ca pietrele de la rinichi se pot elimina prin intermediul unui amestec de jneapan, matase de porumb, codite de cirese si coada calului. Acesta se va consuma de catre cel suferind sub forma unui ceai, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Jneapanul, bun pentru afectiuni respiratorii

Jneapanul mai are efecte benefice in tratarea unor afectiuni precum tusea, laringita, cistita, durerile reumatice, inflamatiile renale, bronsita, infectiile cutanate sau tenurile inrosite.

In cazul in care suferiti de aceste afectiuni este recomandata consumarea a circa doua cani in fiecare zi de ceai din muguri sau cetina de jneapan.

De asemenea, daca suferiti de afectiuni respiratorii, trebuie sa stiti ca acestea se pot trata cu ajutorul unor inhalatii ale aburului rezultat de la ceaiul de jneapan, mai spun specialistii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Eliminarea eficienta a pietrelor de la rinichi

Lasă un răspuns