Slabire rapida dupa sarcina0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdomen, Alcool, copil, idei, kilograme, mama, nastere, sare

Imediat dupa ce au nascut, femeile se gandesc la posibilitatile pe care le au pentru a reveni la greutatea inititala, cea pe care o aveau inainte de a avea un copil. Expertii in domeniul nutritional spun ca o femeie poate avea un abdomen cum isi doreste chiar si dupa ce a nascut, in cazul in care va respecta cateva reguli destul de simple.

Dieta rapida dupa sarcina

Dieta rapida dupa sarcina

Renunta la sare

Nutritionistii recomanda renuntarea la produsele care contin sare. O femeie care tocmai a nascut ar trebuie sa renunte la sare, deoarece in acest fel se retine multa apa in corp. Urmarea va fi aceea ca organism va arata mai durduliu decat ar trebui, iar kilogramele se acumuleaza.

Este bine sa eviti sa mananci sare, condimente pe baza de sare si sa incerci cat mai des sa te alimentezi cu alimente naturale si bune, cu fructe si legume.

Evita carbohidratii

De asemenea, este bine sa iti propui sa reusesti sa eviti carbohidratii. Nu trebuie sa mai mananci paste si trebuie sa stii ca atunci cand iei aceasta decizie, iti vei forta corpul sa se alimenteze din resursele sale, asa ca vei putea astfel sa arzi excesul de grasime din organism.

De pilda, poti manca un sandwich cu ou sau cateva cateva gustari cu branza slaba si carne slaba de curcan.

Consuma anumite fructe

Mananca doar anumite fructe, care au un efect extrem de benefic pentru organismul tau, precum zmeura, murele, strugurii, citricele. Aceste fructe detin fructoza si glucoza in cantitati potrivite, asa ca vor fi tot mai lejer de digerat.

Renunta la condimente, daca vrei sa slabesti

Daca iti placeau inainte de a deveni mama, trebuie sa stii ca acum ar fi indicat sa renunti la condimente. Acest demers trebuie sa il faci pentru stomacul tau, insa si pentru micutul pe care il alaptezi. Expertii sustin ca aceste condimente stimuleaza producerea acidului in stomac si determina aparitia unor iritatii.

In cazul in care nu te poti lipsi de condimente, este bine sa folosesti menta, rozmarinul sau tarhonul. In plus, mai poti sa apelezi la pudra de curry sau sucul de lamaie.

Evita alcoolul

Un alt pas important este acela de a evita bauturile alcoolice. Potrivit expertilor, alcoolul aduce corpului o stare de deshidratare. In plus, o bautura alcoolica face ca corpul tau sa arda mai greu grasimile si, de asemenea, consumarea lui il poate afecta pe copil.

Nu trebuie sa renunti deloc la miscare si este necesar sa faci exercitii fizice zilnic. Potrivit specialistilor, miscarea stimuleaza bataile inimii si respiratia, care incurajeaza contractiile muschilor intestinali. De aceea este bine sa faci o scurta plimbare imediat dupa fiecare masa.

Poti sa fii o mama care arata bine si este sanatoasa, daca vei tine cont de cateva reguli simple.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabire rapida dupa sarcina

Lasă un răspuns