Cat de multe vitamine are pomelo?0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, calorii, efecte, pomelo, proprietati pomelo, smoothie, vara, vitamine

Unul dintre fructele foarte apreciate de catre expertii in domeniul nutritional si care poate fi folosit cu succes in cadrul unor cure de slabit este pomelo. Acest fruct uimitor are un nivel consistent de minerale, vitamine si fibre.

Pomelo

Pomelo

Ce contine

Pomelo contine numai 60 de calorii in circa un sfert de cantitate de fruct, precum si 130% din necesarul zilnic de vitamina C.

Acest fruct contine, potrivit nutritionistilor, vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, beta caroten, fier, calciu, proteina si carbohidrati, substante atat de necesare organismului nostru.

Frunzele de pomelo amelioreaza durerile incheieturilor

Daca aveti probleme cu bratele, expertii sustin ca frunzele de pomelo pot fi aplicate pe incheieturile care va dor pentru a ameliora durerea. De asemenea, daca aveti probleme cu dermatitele, trebuie sa stiti ca aceleasi frunze folosite intr-un decoct sunt foarte bune pentru tratarea lor si au un succes garantat.

Pomelo stimuleaza digestia

Sucul acid de pomelo stimuleaza digestia si este extrem de bun in cazul unor diete deoarece joaca un rol important in grasimilor.

Diabetici, atentie!

Expertii spun ca fructul pomelo tine ridicat nivelul de zahar in organism. Trebuie spus ca pomelo se pastreaza la temperatura camerei si puteti sa il consumati cu apa si miere, daca vi se pare prea acrisor.

Smoothie racoritor din pomelo

Daca va intereseaza un smoothie de vara racoritor, aveti nevoie de pomelo si portocale si de o banana mica. In plus, faceti rost de 2 lingurite de seminte de in si cateva frunze de spanac. Toate aceste ingrediente trebuie amestecate cu o jumatate de pomelo si o portocala.

In acest caz, trebuie sa adaugati circa 500 ml de apa, iar ceea ce va rezulta este un amestec racoritor foarte indicat vara, care contine 334 de calorii si vitamina C, asa ca veti fi plini de energie pentru cateva ore bune.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cat de multe vitamine are pomelo?

Lasă un răspuns