Dieta P.I.N.K., dedicata in exclusivitate femeilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: argumente contra, argumente pro, dieta pink, dieta pink pareri, dieta pink principii, etape dieta pink

Dieta P.I.N.K. (sau Dieta roz) a fost conceputa de Cynthia Pasquella si se adreseaza in exclusivitate femeilor.

Acesta dieta a fost creata special pentru femeile care isi doresc sa aibe o silueta frumoasa si sa se simta bine. Pentru a putea intelege despre ce este vorba, trebuie sa stiti ca acronimul numelui acestei diete reprezinta: Putere Intensitate Nutritie si Kardio.

Dieta PINK

Dieta PINK

Dieta P.I.N.K., este special gandita pentru femei si nevoile acestora si presupune atat respectarea unui plan nutritional, cat si a unuia de sport. Astfel kilogramele in plus vor putea fi eliminate, musculatura va putea fi dezvoltata, iar starea generala de sanatate se va imbunatati.

Principii de baza ale dietei P.I.N.K.

1. Consuma alimente organice!
2. Incearca sa consumi cat mai multa mancare vegetariana (se accepta si carnea de curcan sau pui si pestele).
3. Consuma ca si alimente de baza fructe si legume.
4. Evitati painea, cafeaua si alcoolul.
5. Ca si indulcitor folositi doar zaharul brun, insa doar in cantitati mici.

Pentru a putea urmari acest acest regim alimentar trebuie sa respecti patru etape, fiecare dintre acestea ajutandu-te sa slabesti si sa iti mentii greutatea dobandita.

Etapa I: Resetarea Metabolismului (sau Reset)

Aceasta este cea mai grea etapa a dietei P.I.N.K., insa este si cea care va avea cele mai bune rezultate. Vei reusi sa slabesti aproximativ 5-7 kilograme in doar 14 zile, consumand in toata aceasta perioada doar 1200 de calorii pe zi.

Micul dejun, trebuie sa fie format dintr-un shake bazat pe proteine – lapte si fructe

Masa de pranz, este formata dintr-o salata mare (de evitat: cartofi, orez, ciuperci, cereale, seminte)

Cina, este preparata din mancaruri gatite „light”: friptura de soia, legume sau carne slaba (pui, curcan, peste) preparata la cuptor.

Zilnic va trebui sa iei o gustare (2 fructe) si sa faci cel putin 30 de minute de miscare (ideal ar fi exercitiile cardio).

Etapa a II-a: Initierea (sau Primary)

In aceasta etapa vei consuma in medie 1600 de calorii pe zi, timp de 10 zile, iar proteinele (oua, ciuperci, batoane proteice) vor fi incluse treptat in meniul zilnic. Mesele vor fi in continuare preponderent vegetariene, usoare, iar uneori la pranz veti putea consuma peste slab cu legume preparate la abur.

Procesul de slabire in aceasta etapa va fi mai lent. Si in cadrul acestei etape trebuie sa faci aproximativ 30 de minute de miscare in fiecare zi. Poti introduce treptat in meniu si: cartofi, orez, oua, ciuperci, cereale, batoane proteice, peste slab.

Micul dejun, poate fi format tot dintr-un shake proteic sau dintr-un ou fiert.

Masa de pranz, este alcatuita dintr-un peste slab cu legume.

Cina, va fi preparata din mancaruri usoare (supa de legume, mancare de ciuperci).

Gustarile zilnice pot fi 2 fructe proaspete sau un baton proteic.

Etapa a III-a: Fortarea Slabirii (sau 7 Day Shread)

Trebuie sa stii ca atunci cand ai ajuns la aceasta etapa mai ai doar un “pas” pana la dobandirea siluetei dorite. Pe o perioada de 7 zile vei consuma 1200 de calorii pe zi, vei inlocui carbohidratii (fructele, carbohidratii dulci) si grasimile (din lactate sau din carne) cu supa de legume, iar miscarea se va reduce la doar 15 minute pe zi.

Micul dejun, poate fi format din legume (ardei, gulie) sau branza light.

Masa de pranz, se compune din salata sau supa de legume.

Cina, va fi o supa de legume.

Considerata de catre unii nutritionisti ca fiind o etapa dificila, etapa a III-a a Dietei P.I.N.K. poate fi “sarita”, daca doresti. In cazul in care te hotarasti sa urmezi si aceasta etapa, pentru a o depasi mai usor o poti considera ca fiind o etapa de post, putin mai restrictiva, insa care dureaza mai putin.

Etapa a IV-a: Pastrarea Siluetei (sau Preservation)

Ultima etapa a dietei P.I.N.K. trebuie urmata pentru totdeauna, dar doar atunci cand ai ajuns la greutatea pe care o doresti. In toata aceasta perioada trebuie sa consumi intre 1400 si 1800 calorii in fiecare zi, indiferent de alimentele consumate.

Totusi se recomanda doar alimentele sanatoase: legumele si fructele proaspete, carnea preparata doar termic. In continuare trebuie sa eviti mezelurile, alimentele prajite, bauturile cu zahar, alcoolul, cafeaua. Extrem de importanta este si miscarea de 15-30 minute in fiecare zi!

Argumente PRO pentru Dieta P.I.N.K.

A fost creata special pentru femei, usor de urmat, sanatoasa (previne bolile cardiovasculare, diabetul, ajuta la detoxifiere), se slabeste rapid.

Argumente CONTRA pentru Dieta P.I.N.K

Este o dieta destul de pretentioasa din cauza alimentelor bio care trebuie consumate.

Pareri despre dieta P.I.N.K.

Daca ai urmat si tu dieta P.I.N.K., impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta P.I.N.K., dedicata in exclusivitate femeilor

Lasă un răspuns