Obiecte cancerigene care nu trebuie sa existe in casa ta0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancerigen, casa, decor, lumanari, obiecte, odorizante, otravuri, pesticide, risc de cancer, sanatate, toxic

Specialistii sustin ca unele dintre obiectele aparent inofensive pe care le ai in casa ascund substante care iti fac rau, provoacand boli grave, chiar si cancer.

Iata care sunt acestea, potrivit Care2:

Odorizante de camera

Odorizante de camera

Produsele de improspatare a aerului

De exemplu, produsele de improspatare a aerului contin substante periculoase, precum formaldehida. Incearca sa folosesti altceva pentru a improspata mirosul din camere, spun specialistii.

Obiecte de decor

Si obiectele de decor contin solventi, vopseluri, acril si substante de lipire cu efect cancerigen, asa ca evita-le cat poti.

Lumanarile

De asemenea, trebuie sa stii ca lumanarile sunt si ele incarcate cu substante artificiale, care atunci cand se incalzesc emana in aer vapori periculosi. Daca vrei sa ai in casa o atmosfera romatica, cumpara lumanari din ceara naturala de albine.

Produse de curatare uscata

In plus, sursa citata mai scrie ca produsele de curatare uscata a covoarelor si hainelor contin ingrediente periculoase pentru sanatate.

Pesticide si otravuri

Medicii spun ca anumite pesticide si otravuri pentru eliminarea puricilor, a gandacilor, a furnicilor sunt extrem de toxice pentru corpul tau.

Este bine sa incerci sa arunci sticlele dupa ce le folosesti sau sa le tii foarte bine inchise, pentru a nu se evapora in incapere continutul lor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Obiecte cancerigene care nu trebuie sa existe in casa ta

Lasă un răspuns