Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatateUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cu mere, cura de slabire, dieta cu mere, mere

Marul, acest fruct cu efecte tamaduitoare, ne ajuta sa slabim cu usurinta si sa ne pastram sanatatea si tineretea intregului organism.

Dieta cu mere

Dieta cu mere

Cura sau dieta cu mere ar trebui tinuta, „de rutina”, o data la cateva luni, pentru ca un mar pe zi tine doctorul departe!

Sfaturi in dieta cu mere

Mancati de cinci ori pe zi

Cei mai multi dieteticieni recomanda 5 mese pe zi din 3 in 3 ore. Infometarea duce la activarea unui mecanism de alarma, care face ca organismul sa acumuleze sub forma de depozite, grasimile. De aceea, dupa o astfel de dieta, se acumuleaza din nou kilogramele pierdute.

Organismul trecut prin stresul foamei, va economisi atunci cand primeste hrana, pentru alte „vremuri grele”.

POTOLITI FOAMEA

Este bine sa aveti mereu in frigider cateva legume si fructe, pentru momentele de foame „chinuitoare”.
Dimineata puteti pregati un platou cu legume curatate si fructe, pe care sa-l pastrati la frigider, pentru a-l avea in orice moment la indemana, pe parcursul zilei.

Beti multa apa

Consumul a doi litri de apa pe zi, se recomanda atat pentru slabit, cat si pentru evitarea constipatiei si mentinerea sanatatii organismului.

Sa nu uitam ca 60% din greutatea unui adult este formata de apa, iar imbatranirea inseamna si o deshidratare importanta, procentul de apa din greutatea totala fiind mai scazut la varstnici.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatate

Un comentariu

  1. Ruxandra Vidrascu

    Am citit cu interes aceste informatii. Cunosc si eu o reteta de slabit pe baza de mere cu durata de 3 zile. Se fierb merele taiate in 8, curatate de coaja ca pt compot, dar fara zahar. Se scurg si se consuma timp de 3 zile pudrate cu praf de scortisoara si coaja rasa de lamaie. deasupra se toarna(in cantitate moderata) pasta de susan (unt de susan, tahini) sau eventual de migdale. Pasta de susan se gaseste in supermarketuri si in magazinele naturiste. Este un fel de mancare gustos, hranitor care ne tine departe de alte alimente. Se slabesc cam 3-5kg. Este practic de tinut la sfarsitul saptamanii. In continuare se poate pastra obiceiul de a consuma acest fel de mancare la cina.

Lasă un răspuns