Cum dai jos kilogramele dupa sarcina?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta dupa nastere, dieta slabire, sarcina

Orice prospata mamica este frustrata de felul in care arata imediat dupa nasterea micului membru al familiei. Pentru a veni in ajutorul lor, va propunem cateva sfaturi utile de a reveni la silueta de dinaintea sarcinii.

Iata ce este bine sa faci dupa nastere pentru a slabi:

Dieta dupa nastere

Dieta dupa nastere

Miscarea

In timpul sarcinii, volumul sangelui creste cu pana la 15%, pregatindu-se pentru nastere si sangerare. Mult din acest fluid este eliminat in prima saptamana dupa nastere, fapt observat printr-o activitate intensa a rinichilor.

Si muschii abdominali se alungesc pentru a face loc fatului. Poate sa dureze pana la 6 luni pana cand acestia sa isi recapete forma de altadata.

Fa cateva abdomene si flotari in fiecare zi si foloseste centuri de sustinere.

Alimentatia

In afara de exercitiile fizice, conteaza foarte mult si alimentatia pentru a slabi. In jur de 500 din caloriile pe care le consumi se duc prin alaptat, asa ca este bine sa iti calculezi necesarul in afara de acestea, daca nu vrei sa ramai fara lapte pentru micut.

Consuma in fiecare zi iaurt, lapte si branza degresata, pentru a oferi copilului destul calciu
Este bine sa discuti cu un medic nutritionist si sa ai multa rabdare, deoarece daca a durat 9 luni pana cand copilul s-a dezvoltat, mai poate sa dureze inca 9 pana cand corpul tau revine la normal.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum dai jos kilogramele dupa sarcina?

Lasă un răspuns