Dieta de 1200 de calorii0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, dieta de 1200 de calorii, dieta de slabit, dieta hipocalorica, diete de slabit, meniu, pareri, pricipii, reocmandari

Daca te-ai ingrasat in ultima vreme si ti se pare ca e musai sa iti iei inima in dinti si sa treci pe dieta, n-ar fi rau sa arunci un ochi asupra dietei de 1200 de calorii, o dieta drastica, insa cu rezultate rapide.

Dieta de 1200 de calorii

Dieta de 1200 de calorii

Ca la orice dieta drastica, si la aceasta dieta exista riscul ingrasarii dupa ce este incheiata. Solutia este sa se adauge cate 100-200 de calorii pe saptamana la meniu, pana cand se ajunge la ratia normala. De exemplu in prima saptamana dupa dieta, incearca sa consumi 1400 de calorii, in a doua saptamana 1500 de calorii, in a treia saptamana 1600 de calorii si in a patra saptamana 1700 de calorii.

Riscuri in dieta de 1200 de calorii

Dieta de 1200 de calorii este destul de drastica, deoarece portiile sunt foarte mici si o sa ai in permanenta senzatia de foame. Daca nu este tinuta cum trebuie, exista riscul carentelor nutritionale, asadar acorda cea mai mare atentie mentiului tau.

Cui se adreseaza?

Dieta de 1200 de calorii se adreseaza persoanelor care vor sa slabeasca mult si repede, presati de diverse evenimente la care vor sa arate cat mai bine.

Regulile dietei de 1200 de calorii

Dieta de 1200 de calorii nu trebuie tinuta mai mult de 10 zile.

Pentru a se evita carentele nutritionale, meniul alimentar din fiecare zi trebuie sa contina o friptura mica de peste sau de pui si grasimi sanatoase (nuci, migdale, avocado, seminte de in). Daca nu vrei sa consumi carne, e musai sa mananci linte, fasole sau naut, pentru a-ti asigura necesarul zilnic de proteine.

Meniul alimentar din fiecare zi trebuie sa includa, de asemenea, legume, fructe si verdeturi.

Sunt permise painea integrala, cerealele integrale, orezul brun, ouale, supele, branza slaba, sucurile naturale, ceaiurile indulcite cu putina miere si iaurtul.

Sunt interzise toate alimentele procesate, zaharul alb, faina alba, mezelurile, prajelurile, produsele de patiserie, sucurile nenaturale, conservele si snack-urile.

Ai grija sa nu depasesti 1200 – 1300 de calorii pe zi, asta inseamna ca trebuie sa stii continutul caloric, macar aproximativ, la toate alimentele pe care le consumi.

In fiecare zi trebuie sa consumi 2 litri de apa.

Dupa incheierea dietei, adauga in fiecare saptamana cate 100-200 de calorii la meniu, pentru a nu te ingrasa la loc.

Dieta de 1200 de calorii – meniu

Micul dejun

La micul dejun poti servi 1 portie cu lapte de soia si cereale (200 de calorii) si 1 banana mica (90 de calorii).

Gustare

La prima gustare a zilei te vei delecta cu un smoothie de verdeturi cu morcovi si telina, care o sa aiba si el vreo 200 de calorii. Acesta este necesar pentru detoxifierea organismului.

Pranzul

Pranzul este compus din 2 felii de paine cu secara toast (60 de calorii), o friptura mica de pui sau peste (150 de calorii) si o salata verde cu ridichi, rosii, castravete, ceapa (150 de calorii).

Gustare

A doua gustare: cateva migdale sau un mar.

Cina

Cina poate fi o supa sau o salata verde cu o ceasca de linte fiarta sau un iaurt cu o felie de paine integrala unsa cu avocado si niste fasole verde fiarta.

Pareri despre dieta de 1200 de calorii

Daca ai urmat si tu dieta de 1200 de calorii, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de 1200 de calorii

Lasă un răspuns