Cum poti sa scapi de hipertensiunea arteriala?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, hipertensiunea arteriala, metode naturiste, tratamnent

Odata cu inaintarea in varsta, oamenii incep sa aiba probleme cu hipertensiunea arteriala, caci ea tinde sa fie din ce in ce mai mare. Exista, insa, cateva metode naturale de a o scadea.

Una dintre problemele asociate cu hipertensiunea este aceea ca ea poate trece neobservata, deoarece nu exista simptome.

Expertul David Katz spune ca primul semn al prezentei hipertensiunii poate fi o afectiune grava precum infarctul miocardic.

Iata cateva secrete naturale care te pot feri de hipertensiunea arteriala si de efectele ei neplacute:

Tratament hipertensiune arteriala

Tratament hipertensiune arteriala

Iaurtul fara grasime este un aliment foarte benefic

In cadrul unui studiu, cei care au consumat acest tip de iaurt timp de 14 ani au avut o probabilitate mai mica cu 31% de a face hipertensiune arteriala.

Vinul rosu fara alcool reprezinta un bun mijloc de a evita asemenea probleme

Vinul poate determina scaderea tensiunii arteriale datorita antioxidantilor pe care ii contine, dupa cum spune experta in domeniu Nieca Goldberg, de la centrul de specialitate din new york, Joan H. Tisch.

Soarele este si el foarte important in aceasta directie

Atunci cand stai la soare timp de 15 minute, de trei ori pe saptamana, vei avea in corp o cantitate suficienta de vitamina D, ceea ce poate duce la scaderea tensiunii arteriale.

De exemplu, vitamina D ajuta la relaxarea arterelor si imbunatateste functionarea lor. Doctorul poate prescrie si suplimente de vitamina D celor care au o deficienta in corp si nu pot iesi la soare.

Sportul are rolul sau in diminuarea tensiunii arteriale

Intr-un studiu facut de experti, femeile care au ridicat greutati la sala de activity au redus tensiunea sistolica cu 5%, iar cea diastolica a scazut cu 9%. In plus, efectul a durat mai mult fata de cele care au facut alte tipuri de exercitii fizice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa scapi de hipertensiunea arteriala?

Lasă un răspuns