Ce poti sa mananci ca sa ai un abdomen tonifiat0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdomen plat, abdomen tonifiat, alimentatie, dieta

Expertii in nutritie spun ca pe langa exercitii fizice intense si facute in mod regulat, un abdomen plat si frumos conturat are nevoie si de o alimentatie potrivita, asa ca ai foarte mare grija la ce mananci.

Se cunoaste faptul ca, desi toti oamenii au muschi pe abdomen, acestia nu se vad in cazul in care sunt acoperiti de grasime. Asa ca va trebui sa ai mare grija sa consumi atat proteine, cat si fibre si grasimi sanatoase.

In primul rand, controleaza-ti foamea, lucru pe care il poti face avand grija sa nu iti creasca nivelul de zahar din sange.

Dieta - Abdomen tonifiat

Dieta - Abdomen tonifiat

O buna modalitate de a face asta este sa iti imparti cele 3 mese principale, micul-dejun, pranzul si cina, in 6 mese mai mici si mai dese, astfel incat stomacul sa aiba mereu activitate.

De asemenea, trebuie sa mai stii ca este foarte important si ce mananci, asa ca alege carne slaba de pui, peste, curcan si vita, dar si proteine din legume, tipuri de fasole, oua, tofu sau branza.

Proteinele sunt cele mai bune prietene, ajutand la arderea rapida a caloriilor si facandu-te sa te simti plin, fara pofta de mancare.

Este recomandat sa adaugi vitamine meselor tale. Acestea trebuie sa provina din cat mai multe vegetale si fructe si fibre din cereale integrale. Nu uita nici de grasimile sanatoase, din ulei de masline, de peste, de in si alte seminte.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce poti sa mananci ca sa ai un abdomen tonifiat

Lasă un răspuns