A fost descoperit elixirul tineretii!0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum sa devin mai tanara, descoperire, elixir, elixirul tineretii, tinerete

Cercetatorii americani au reusit, in testele realizate in laborator, sa inverseze sensul timpului si sa il dea inapoi, in cazul cobailor.

Ei spun ca incepand din 2015 vor incepe testele pe oameni, urmandu-se aceeasi metoda.

Savantii din SUA au utilizat o substanta care se gaseste in mod natural in corpul nostru si al soarecilor, cunoscuta ca NAD, care are capacitatea de a intineri muschii, transformandu-i, din cei ai unei persoane de 60 de ani, in cei ai unui om cu 40 de ani mai tanar.

Expertii afirma ca in mod normal, pe masura ce se inainteaza in varsta, si nivelul acestei substante scade in organism, fiind antrenate o serie intreaga de urmari: mai putina energie si imbatranirea.

Elixirul tineretii

Elixirul tineretii

Crescand, insa, nivelul acestei substante, procesul de imbatranire nu doar ca se opreste, dar poate fi inversat, sunt de parere specialistii din SUA.

De asemenea, in cadrul experimentelor, o singura saptamana de „tratament”, in cazul soarecilor de doi ani, le-a intinerit acestora muschii aducandu-i la capacitatea pe care o aveau la sase luni, se mentioneaza intr-un raport publicat de jurnalul Cell.

Totusi, expertii spun ca din pacate, insa, procesul imbatrnirii este cauzat si de modificarile suferite la nivelul ADN-ului si de scurtarea telomerilor, iar asupra acestor aspecte nu se poate deocamdata interveni.

Ei sunt constienti ca acesta este un punct de pornire, asa ca testele clinice vor incepe in 2015. Subiectii nu trebuie sa fie foarte batrani, sunt de parere oamenii de stiinta, cei mai potriviti fiind cei de 40 de ani.

Cat despre efectele secundare ale procedurii, acestea nu au aparut in cazul soarecilor, insa perioada de „tratament” a fost intr-adevar scurta, recunosc cercetatorii din SUA.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

A fost descoperit elixirul tineretii!

Lasă un răspuns