Cum poti sa pierzi in greutate prin niste trucuri ciudate?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire ciudata, cure de slabire mai putin cunoscute, dieta ciudata, diete mai putin cunoscute, trucuri de slabire, trucuri de slabit, trucuri de slabit ciudate

De-a lungul timpului, dorinta de a arata bine le-a determinat pe femei sa incerce sa slabeasca prin cele mai nastrusnice metode. Unele au avut un succes deosebit, iar altele mai putin.

Iata o lista a catorva metode mai putin cunoscute, dar eficiente, de a te mentine o relatie buna cu cantarul:

Diete de slabit ciudate

Diete de slabit ciudate

Mirositi alimentele

Incercati doar sa mirositi unele alimente, precum marul, banana sau menta.

Cu toate ca la o prima impresie acest gest pare unul oarecum prostesc, s-au facut studii pe circa 3,000 de voluntari, care arata ca, in cazul celor care doar adulmeca hrana, creierul recepteaza si semnalul ca organismul este hranit, fara ca acest lucru sa se intample si in realitate.

Oglinda la masa

Incercati sa va asezati vizavi de locul in care stati la masa o oglinda. In acest mod va veti reaminti ca sunteti in lupta cu kilogramele in plus si evitati sa mancati peste masura.

Decoreaza-ti masa cu obiecte de culoare albastra. In urma unor cercetari s-a observat ca rosu si galben sunt culorile care stimuleaza apetitul, iar albastru se presupune ca face mancarea sa para mai putin atractiva.

Faceti poze

Fotografiaza tot ceea ce mananci. Ca si in cazul oglinzii, in momentul in care faci poze cu mancarea pe care o vei aseza in farfurie se creeaza un efect de constientizare privind numarul de calorii consumate, de unde si pornirea de a manca mai putin.

Legati un cordon in jurul taliei

Leaga-ti un cordon in jurul taliei. Aceasta metoda este des practicata de frantuzoaice, care isi leaga pe sub haine o panglica atunci cand iau masa.

Expertii spun ca daca femeile din Franta merg prea departe cu numarul de alimente consumate, stransura panglicii le reaminteste ca au depasit masura si ca trebuie sa se abtina de la alimente prea grele pentru organismul lor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa pierzi in greutate prin niste trucuri ciudate?

Lasă un răspuns