Care este cea mai buna cura de slabire?0 Comments

Publicat in:
Etichete: ananasul, dieta perfecta, lamaia, papaya, retentia de apa, slabire

Nutritionistii sunt de parere ca ideea care sta la baza dietei sanatoase este sa folosesti alimentele potrivite pentru fiecare din problemele pe care le ai.

Expertii spun ca retentia de apa, o situatie de care nu a scapat nici o femeie, se rezolva cu ananas proaspat, papaya si pepene galben.

Retentia de apa

Retentia de apa

Astfel, ananasul reprezinta un adevarat antiinflamator natural, nutrientii prezenti in ananas fiind capabili sa amelioreze foarte eficient edemele.

De asemenea, papaya are si ea un puternic efect laxativ, iar pepenele este un minunat diuretic.

In plus, mai trebuie sa stiti ca, in cazul in care veti combina ambele fructe veti obtine un efect anticelulitic foarte eficient, mai ales daca toate aceste fructe sunt incluse constant in dieta sanatoasa.

Astfel, sparanghelul, portocalele, grapefruit-ul si lamaia sunt ideale pentru a te scapa de toxine si de cateva kilograme, daca meniul zilnic le cuprinde in cantitati crescute. Toate iti aduc multe minerale si iti refac stocurile de vitamine.

Dieta sanatoasa care urmareste fie doar pastrarea greutatii ideale, fie scaderea in greutate nu poate sa nu cuprinda ridichi si fulgi de ovaz, pentru capacitatea lor de a stimula digestia.

Fibrele si proteinele

Expertii spun ca, daca alimentele care sunt foarte bogate in fibre sunt combinate cu proteine, aceasta asociere care duce la o scadere in greutate sanatoasa.

De asemenea, a manca mancaruri gustoase, este o sursa de placere pentru creier, dar exista riscul sa te alegi cu kilograme in plus. Solutia se gaseste tot in mancare, mai exact in alimentele care taie pofta de mancare. La loc de cinste sunt merele, vinetele si rosiile.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care este cea mai buna cura de slabire?

Lasă un răspuns