Trucuri pentru orice defect al siluetei0 Comments

Publicat in:
Etichete: ascunderea defectelor siluetei. trucuri silueta, cum sa arati bine, sfaturi ascundere defecte

Daca vrei sa arati grozav in orice situatie si sa nu-ti faci probleme pentru felul in care arati, ar trebui sa gasesti o solutie pentru a ascunde zonele-problema si pentru a scoate in evidenta ce ai mai frumos.

Ascunderea defectelor siluetei

Ascunderea defectelor siluetei

Ce este de facut?

Iata solutia pentru cele mai frecvente probleme:

De exemplu, daca arati ca un baiat si vrei sa ai curbe de femeie, incearca sa alegi haine care sa-ti creeze o imagine delicata, feminina, si care iti pun in evidenta talia, spun stilistii.

O jacheta cambrata pe corp creeaza iluzia unei talii de viespe, iar un top matasos, lejer, purtat pe dedesubt, da senzatia de feminitate. Pune la acest ansamblu o pereche de jeansi albastru-indigo si ai o silueta de invidiat.

In cazul in care ai pieptul mare si vrei sa iti echilibrezi silueta, ar fi bine sa nu te indrepti spre haine stramte: nu vei face decat sa scoti in evidenta un piept disproportionat de mare cu restul corpului.

Incearca sa alegi piese vestimentare care „aluneca” pe langa corp, bine croite, si sa le asortezi in partea de jos cu piese mai „bogate”.

Un top tricotat fin, cu decolteu in V, pus langa o fusta cu talie inalta si pense, iti minimizeaza bustul.

Potrivit expertilor, femeile minione trebuie sa se fereasca de piesele prea mari, care le coplesesc corpul.

Daca ai soldurile si pulpele prea mari, nu te gandi ca daca te imbraci in piese cu volum vei parea mai mare – cauta piese bine croite, care iti scot in evidenta talia si se drapeaza frumos peste solduri si pulpe. Langa un pulover subtire si scurt adauga o fusta-creion care se opreste deasupra genunchiului, pentru a arata partea cea mai frumoasa a piciorului.

Daca vrei un piept mai mare, stilistii sustin ca solutia o reprezinta drapajele, volumul si forma. Gaseste un decolteu drapat, cu pliuri, care va face ca pieptul tau sa para mai generos, fara a dezveli prea mult.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Trucuri pentru orice defect al siluetei

Lasă un răspuns