Cum puteti slabi cu ajutorul substantelor impotriva ingrasarii care se afla in organism0 Comments

Publicat in:
Etichete: adrenalina, descoperire, serotonina, slabire cu adrenalina, slabire naturala

Oamenii de stiinta sustin ca au descoperit o noua solutie pentru cei care vor sa arda mai repede grasimea din corp, fara a renunta la mancare si la hrana de zi cu zi preferata.

Expertii spun ca factorul principal in acest proces ar consta in doi importanti neurotransmitatori, serotonina si adrenalina.

Serotonina

Serotonina

Specialistii de la un institut de profil, The Scripps Research Institute (TSRI), aflat in San Diego, California (SUA,) sustin ca acesti neurotransmitatori ar putea juca un rol deosebit de important in crearea unor noi solutii in aceasta privinta.

Serotonina si adrenalina pentru slabire

Supriya Srinivasan, profesor la institutul american, spune ca substanta denumita serotonina poate ajuta la arderea grasimii atat la oameni, cat si la cobai.

Deocamdata oamenii de stiinta nu cunosc insa mecanismele care s-ar afla in spatele acestei reactii. Supriya Srinivasan afirma ca serotonina lucreaza foarte bine in arderea grasimii alaturi de adrenalina.

Mai mult, in cadrul testelor, cercetatorii au observat ca viermii testati au pierdut din greutate indiferent de cantitatea de hrana consumata, atunci cand au fost sub influenta acestor substante controlate de experti.

Ei spun ca, in conditiile in care vor reusi sa identifice o modalitate de a majora productia de serotonina in corp, oamenii vor pierde in greutate fara a suferi efecte secundare.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum puteti slabi cu ajutorul substantelor impotriva ingrasarii care se afla in organism

Lasă un răspuns