Cum a reusit Christina Aguilera sa slabeasca 22 de kilograme0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, Christina Aguilera, cum a slabit Christina Aguilera, fitness, slabire, sport

De cativa ani, Christina Aguilera, devenita mamica singura, avea probleme mari cu greutatea corporala. Initial, vedeta s-a impotrivit sfaturilor sosite din toate partile.

Cu toate acestea, pana la urma, fiind totusi mereu in lumina rampei, vedeta a luat masuri si a incercat sa slabeasca si chiar a reusit.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Alimentatie si fitness

Daca tinem cont de faptul ca a reusit sa dea jos circa 22 de kilograme, ajungand sa cantareasca in prezent 48 de kilograme, deciziile vedetei cu privire la alimentatia sa au fost destul de drastice, potrivit datelor publicate de ContactMusic.

Cativa apropiati ai vedetei au spus ca o mare parte din kilograme s-au topit dupa ce cantareata a renuntat sa mai manance la restaurant, alegand sa ia masa acasa, impreuna cu fiul sau cel mic.

Juratul emisiunii „Voice” afiseaza in prezent o silueta aproape de cea pe care o avea la lansarea sa pe scena muzicala, cand era si mult mai tanara, practic, o adolescenta.

Schimbarea a intervenit in numai 3 luni, si nu a fost una care sa nu implice eforturi, vedeta fiind nevoita sa faca din fitness o rutina zilnica.

Cu toate acestea, intrebata de jurnalisti ce ar alege, la sfarsitul unei zi de munca grea: sa faca sport sau sa petreaca timp cu copilul sau, Aguilera a declarat ca nici nu se pune problema, ca alegerea de a sta cu fiul sau este una deosebit de fireasca.

Christina Aguilera este mama unui baiat de cinci ani, Max Liron, insa nu mai formeaza un cuplu cu Jordan Bratman, tatal acestuia.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum a reusit Christina Aguilera sa slabeasca 22 de kilograme

Lasă un răspuns