Care sunt alimentele care iti prelungesc viata0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente sanatoase, prelungirea vietii, viata lunga

Alimente care prelungesc viata

Alimente care prelungesc viata

Cel mai eficient mod de a-ti proteja organismul impotriva bolilor este o alimentatie chibzuita si echilibrata. Se poate spune despre cateva alimente ca au potentialul de a-ti salva viata, ca sunt adevarate medicamente naturale, la care poti apela fara niciun fel de efecte secundare. Acestea previn si combat cele mai teribile boli.

Usturoiul

Denumit stiintific Allium sativum, usturoiul este o capodopera a naturii si este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturale.

Acesta este recunoscut pentru capacitatea de a preveni si trata infectiile bacteriene, dar si pentru a preveni micozele si infectiile virale, usturoriul stimuleaza fluxul de sange, reduce nivelul colesterolului, contribuie la eliminarea metalelor grele grele si a altor otravuri din organism.

Beneficiile se fac simtite consumand un catel de usturoi zilnic sau luand suplimente pe baza de usturoi.

Mierea de albine

Mierea este un medicament natural foarte eficient, care are capacitatea de a stimula imunitatea si de a oferi o sursa sanatoasa de energie. Aceasta trateaza infectiile bacteriene, calmeaza si vindeca durerile de gat, repara tranzitul intestinal si vindeca infectiile urinare. Este eficace in tratarea eczemelor, a aftelor, si calmeaza multe dintre leziunile pielii.

Ca efect general asupra organismului, mierea are efecte

  • antivirale,
  • antifungice,
  • antiinflamatori,
  • antioxidante si antiseptice,
  • previne si combate alergiile,

iar efectele sunt mai puternice si mai rapide decat ale oricarui medicament de sinteza.

Spirulina

Acesta este un nutrient din algele albastre – verzi, care a fost folosit ca medicament inca de acum cateva sute de ani in urma, fiind bogata in aminoacizi esentiali.

Spirulina contine o gama impresionanta de acizi grasi esentiali, inclusiv omega – 3, si vitamine din grupul B, carotenoizi cu efect antioxidant, clorofila, polizaharide si alte substante unice.

Are

  • un puternic efect detoxifiant,
  • sustine procesul de eliminare al metalelor grele din organsim si
  • este un uimitor energizant.

Contine proportia ideala de proteine, vitamine, minerale si alte elemente nutritive.

Merele

Merele completeaza lista celor 4 alimente care iti salveaza viata. Pe langa continutul ridicat de fibre, care promoveaza digestiea sanatoasa, merele, si mai ales pielea fructului, sunt foarte bogate in polifenoli, flavonoide, si combat cele mai grave suferinte ale omului modern:

  • bolile inflamatorii degenerative si
  • cancerul.

Un mar pe zi este de cele mai multe ori garantia sanatatii.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Care sunt alimentele care iti prelungesc viata

Lasă un răspuns