Cum sa slabesti fara sa faci sacrificii0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, sacrificii, slabit, stil de viata

Slabire fara sacrificii

Slabire fara sacrificii

Persoanele care si-au propus sa slabeasca, pot sa faca acest lucru fiind atente la ceea ce mananca si aducandu-si aminte ce au mancat in timpul zilei. Acest sfat este dat de specialistii britanici care au facut un studiu de specialitate in privinta sacrificiilor pe care ar trebui sa le faca sau nu cei care tin diete.

Cercetatorii de la Universitatea din Liverpool, Marea Britanie, condusi de psihologul Eric Robinson, au ajuns la concluzia ca oamenii pot slabi fara prea mari sacrificii. Ei au cercetat 24 de studii de specialitate publicate intre anii 1997 si 2011.

Rezultatul a fost ca ceea ce trebuie sa faca oamenii ar fi sa manifeste mai multa atentie la alimentele pe care le mananca, in caz contrar hrana consumata fiind cu 50% mai multa decat de obicei.

Slabire fara sacrificii – Atentie!

De asemenea, cei care si-au propus sa slabeasca trebuie sa stie faptul ca activitatile care le distrag atentia oamenilor sunt privitul la televizor, activitatea de diverse tipuri sau cititul. In multe dintre cazurile enumerate mai sus, oamenii mananca mai mult si la mesele ulterioare.

Ce este important? Expertii sustin ca lipsa de atentie la masa reprezinta o problema cu care se confrunta multi oameni.

In cadrul testelor, subiectii au mancat mai mult cand atentia le era distrasa de alte activitati, prcum privitul la emisiunea TV preferata sau la un film, chiar daca ceea ce mancau nu era prea gustos. Cele mai multe probleme sunt la masa de pranz, atunci cand oamenii fac altceva in timp ce mananca.

Studiile au mai aratat ca mai mult de 47% dintre angajati iau masa de pranz chiar pe birou, 55% dintre acestia fiind femei, asa ca trebuie sa manifestati maxima atentie la ceea ce faceti in timp ce mancati, daca vreti sa aveti rezultate bune, atunci cand v-ati propus sa slabiti.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum sa slabesti fara sa faci sacrificii

Lasă un răspuns