Dieta Neera10 comentarii

Publicat in:
Etichete: cura detoxifiere, dieta, dieta de slabit, dieta detoxifiere, dieta neera, diete de slabit, neera

Dieta Neera sau, altfel spus, Madal Bal Neera devine din ce in ce mai cunoscuta in randurile femeilor, insa o buna parte dintre cei care au incercat-o sunt reprezentanti ai sexului puternic. Inainte de a intra in detalii, trebuie sa va spunem faptul ca dieta Neera nu este neaparat o cura de slabire.

Dieta Neera

Dieta Neera

Dieta Neera are la baza un principiu foarte simplu: detoxifierea organismului. Kilogramele date jos sunt o consecinta a purificarii organismului, a eliminarii grasimilor in exces si a reziduurilor. Dupa o cura cu dieta Neera, aveti numai de castigat. Pe langa forma corpului, veti observa si o imbunatatire a aspectului parului, tenului si o eficienta crescuta a sistemului dvs. digestiv.

Dieta Neera pareri

Angelina Jolie - Dieta Neera

Angelina Jolie - Dieta Neera

Pentru a scoate si mai mult in evidenta caracteristicile benefice ale acestei diete de slabit este important de mentionat faptul ca dieta Neera este tinuta de catre personaje cunoscute precum Beyonce, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Demi Moore si Ashton Kutcher.

Iata si cateva pareri de pe meleagurile noastre:

„Sunt fericita!!!! Nu credeam ca are efect. Am slabit 8kg in 10 zile. Au trecut deja three saptamani si nu a aparut acel yo yo efect. Tin s-a precizez ca la inceput mi-a fost rau, vedeam negru si ameteli dar dupa primele three zile a trecut. recreation nu am facut ca mi-a fost frica. Inainte aveam probleme cu digestia, eram constipata, o knowledge la saptamana mergeam la toaleta si atunci cu clisma. Acum am perioade cand merg in fiecare zi la toaleta. Iar, in aceste 10 zile am dormit ca un bebelus. Inainte tare greu adormeam, acum in 5-10 minute adorm.” ne spune Ioana.

O alta doamna, pe nume Carmen, a trimis mesajul de mai jos dupa terminarea dietei Neera:

Beyonce - Dieta Neera

Beyonce - Dieta Neera

„Sper sa se inteleaga cat mai multe din remark-ul meu, pentru ca stiu cum e sa cauti informatii si sa nu le gasesti! Am inceput cu stangul, adica cu aproape 90 de kg si cu o pofta continua de a manca. Insa dupa primele 2-three zile deja nu mai simti nevoia de a manca, din contra simti pur si simplu ca esti satula, dar plina de energie si parca dornica de a face lucruri noi! Spre exemplu eu dupa aceasta dieta am reusit sa pierd 7 kilograme in 10 zile, iar de atunci (adica de eight luni) am facut inca o knowledge acest repaus de la alimentele solide si ma simt extraordinar. Am inceput sa mananc mult mai sanatos si in acelasi timp am
inceput un program de alergare zilnica!”.

Dieta Neera este tinuta de foarte multe persoane, insa scopul acestui articol nu este sa va convinga de rezultatele fabuloase ale acestei diete rapide de slabit. Pentru dvs., vom extrage beneficiile cele mai importante si va vom spune ce pasi trebuie sa urmati.

Citeste si:
Cura de slabire Neera – Recomandari utile in timpul dietei Neera
Dieta Neera – Sfaturi pentru a slabi cat mai mult si mai sanatos
De ce sa slabesc?
Dieta Neera – Cand NU este recomandata!
Aspecte importante la terminarea dietei de slabit
Dieta Neera – Ce puteti face pentru mentinerea rezultatelor?
Care sunt cele mai bune diete din lume

Beneficiile dietei Neera

Dieta Neera inseamna detoxifiere si purificare

Cu dieta Neera va detoxifiati intregul organism. Detoxifierea si purificarea completa de toxine si de grasimile in exces atrage, dupa sine, o pierdere in greutate.

Dieta Neera este flexibila

Dieta Neera poate fi tinuta in mai multe variante.

Prima varianta a acestei diete de slabit este asa numita „varianta libera” ce poate tine locul micului dejun sau cinei. Cu alte cuvinte, ceea ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti masa respectiva cu 2-three pahare de bautura Neera.

Bautura Neera este un amestec de sirop de artar si sirop de palmier si este disponibila gata preparata, sub forma concentrata ce trebuie diluata cu apa plata. Pentru aceia dintre dvs. care opteaza pentru dieta Neera „varianta libera”, recomandarea este ca perioada curei sa fie de aproximativ o luna de zile. Totodata, „varianta libera” a dietei Neera este recomandata si pentru persoanele care doresc sa proceed o cura de slabire incheiata.

In perioada „variantei libere” trebuie sa evitati consumul de dulciuri, alimente procesate, alimente prajite in grasimi, lactate, cafea, alcool, carne rosie si produse ce contin faina alba. Daca sunteti fumator sau fumatoare, reduceti consumul de tigari in aceasta perioada.

Dieta Neera este disponibila si recomandata si in varianta de 10 zile. Aceasta varianta a acestei diete de slabit ofera rezultatele maxime. Pe perioada dietei este foarte essential sa consumati doar bautura Neera.

Aceasta contine toate mineralele si vitaminele necesare organismului dvs. Daca pana in prezent nu ati efectuat niciodata o cura de detoxifiere sau de purificare, va recomandam sa nu incepeti imediat cura de 10 zile, ci o varianta de cura mai scurta si sa dezvoltati cura in mod treptat.

Cantitatea de bautura Neera pe care trebuie sa o consumati zilnic este de 2 litri. Atunci cand apare senzatia de foame, trebuie sa beti un pahar de bautura Neera. Pe perioada curei sa nu consumati nici un alt aliment sau supliment alimentar! Acestea doar diminueaza eficienta curei si intrerup procesele de detoxifiere.

De dragul variatiei, cura poate fi completata cu sucuri de portocale proaspat stoarse sau grapefruit, dar si apa pura, ceaiul de musetel, menta sau de macese sunt suplimente bune pentru cura. Este vital sa nu mancati nici un aliment solid si sa nu beti lapte, sucuri, bauturi alcoolice, iar daca sunteti fumator, incercati sa nu fumati, sau cel putin sa reduceti doza. Pe cat posibil, rezistati doar cu bautura Neera.

Pentru aceia dintre dvs. care sunt suferinzi sau urmeaza un anumit tratament medicamentos, va recomandam sa consultati medicul inainte de inceperea acestei diete de slabit.

essential!
Nu depasiti cele 10 zile decat daca exista supraveghere medicala.

Exista si o a treia varianta a curei de slabit Neera. Aceasta varianta se numeste „varianta profesionala” si este tinuta de catre acele persoane care au incercat-o anterior, care au fost multumite si care vor sa se mentina sau sa se detoxifice mai mult. „Varianta profesionala” Neera se tine de 2 ori pe an, cate 10 zile iar intre ele, la fiecare 3-4 luni, o cura de 2-four zile.

Iata, in continuare, cum se prepara dieta Neera.

Dieta Neera compozitie

Pentru prepararea zilnica a bauturii Neera (2 litri), puneti intr-un recipient:

– 1,7 l apa;
– a hundred and fifty ml sirop de palmier si de artar Neera;
– one hundred fifty ml suc de la lamaia proaspat stoarsa;
– un varf de cutit de piper cayenne sau ghimbir.

Amestecati aceste ingrediente si „masa” dvs. este gata. Beti un pahar din acest amestec ori de cate ori vi se face foame (pentru cura de 10 zile) sau inlocuiti micul dejun sau cina (pentru „varianta libera” a dietei Neera).

Pentru pregatirea dietei cu lamaie folositi lamai proaspete si nu sucuri sau bauturi de lamaie conservate.

Gustul ideal al bauturii este usor dulce-acrisor, iar gustul piperului cayenne abia se simte.

Dieta Neera este disponibila pentru vanzare si pe web page-ul nostru. Accesati acum magazinul nostru si rezervati-va bautura Neera. Slabiti rapid si sanatos!

Va dorim mult succes utilizand dieta Neera!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Neera