Dieta Neera – Cand NU este recomandata!Un comentariu

Publicat in:
Etichete: cand nu este recoamndata, detox, dieta neera, diete, neera, precautii, recomandari

Cand NU este recomandata dieta Neera – Daca suferiti de vreo boala sau afectiune medicala pentru care urmati un tratament, inainte de a incepe dieta Neera, va sfatuim sa consultati medicul curant. Alta varianta ar fi sa asteptati pana in momentul in care tratamentul medicamentos este finalizat si sa incepeti dieta Neera ulterior. Medicamentele slabesc efectul curei Neera, acesta fiind motivul most important pentru care este bine sa nu le combinati.

Cand nu este recomandata dieta Neera

Multe persoane se gandesc sa consume in timpul curei Neera vitamine sau suplimenti alimentari sintetici. Acest lucru nu este recomandat deoarece substantele din componenta lor determina o eficienta mai scazuta a proceselor de excretie datorita faptului ca si acestea trebuie do away with din organism.

Daca sunteti insarcinata sau alaptati, dieta Neera nu trebuie tinuta! Acest lucru este foarte essential. Puteti astepta terminarea perioadei de alaptare si puteti incepe dieta Neera imediat dupa.

Dieta Neera recomandari

Cand nu este recomandata dieta Neera

Anorexicii sau persoanele care sufera de bulimie trebuie sa evite administrarea dietei Neera. La fel se intampla si in cazul bolnavilor ce au tumori.

Daca suferiti de afectiuni psihice precum schizofrenie sau depresie, nu va recomandam sa urmati dieta Neera.

Persoanele care au probleme cu tiroida sunt sfatuite sa nu urmeze dieta Neera. Afectiunile aparatului digestiv trebuie luate si ele in calcul. Astfel, in cazurile in care stiti ca suferiti de astfel de probleme, evitati dieta Neera. Cura nu este recomandata nici in cazuri de gripa sau febra.

Persoanele care sufera de diabet sunt sfatuite ca, in timpul dietei Neera, sa-si monitorizeze nivelul de glicemie in mod steady si sa se consulte cu medicul curant.

Sportivii care urmeaza un program de antrenament steady sunt sfatuiti sa reduca efortul fizic depus (la 60% din efortul obisnuit) sau sa amane efectuarea dietei Neera pana in momentul in care programul lor este mai lejer. In timpul acestei diete de slabit, se poate simti o scadere de forta, insa acest lucru este customary. Totodata, efortul fizic intens favorizeaza depunerea toxinelor deoarece rezervele de energie sunt pay attention pe efortul fizic la nivelul proteinelor si grasimilor, acidul lactic eliberat prin activitatea musculara marind saturatia de toxine. Si odihna este foarte importanta pe perioadei acestei treatment de slabit. Dupa terminarea dietei, sportivii pot reveni la un software obisnuit, organismul fiind mult mai eficient, rezistenta fiind marita iar nivelul vigorous mai ridicat.

Dieta Neera este disponibila la un pret special, aici!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Neera – Cand NU este recomandata!

Un comentariu

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns