Un sfat util pentru a slabi0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum sa slabesti, cum slabesc, despre slabire, Michel Montignac, sfat, slabire, truc

Cea mai buna metoda de a slabi nu este sa mananci mai putin, ci sa mananci diferit! Acesta este sfatul si indemnul pe care Michel Montignac, celebrul nutritionist francez il ofera celor interesati de diete.

Savantul dezvaluie care sunt cele mai grave erori de nutritie pe care le fac adultii si copiii in materie de alimentatie.

„Mananca prea multa mancare cu un index glicemic ridicat: faina, zahar, cartofi, cereale rafinate, prajituri din comert, produse lactate si derivatele lor, sucuri carbogazoase”, a declarat Michel Montignac.

In privinta celor care se straduiesc sa numere caloriile zilnice, diagnosticul nutritionistului este categoric: acestia nu vor obtine rezultate semnificative, daca vor sa slabeasca.

„Numaratul caloriilor este doar o credinta naiva. Numarul de calorii ingerat zilnic nu are nicio legatura cu masa de grasime”, afirma Michel Montignac.

Michel Montignac

Michel Montignac

De asemenea, nutritionistul spune ca un regim hipocaloric este foarte bun pentru organism.

In plus, expertul sustine ca foarte multi copii din societatea actuala sunt supraponderali pentru ca imprumuta obiceiurile alimentare ale parintilor.

Montignac recomanda cumpatare atunci cand vine vorba de hrana micutilor, dar si limitarea alimentelor care predispun la ingrasare: faina, cartofi, cereale, zahar.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Un sfat util pentru a slabi

Lasă un răspuns