Cum scapati copilul de durerea eruptiilor dentare0 Comments

Publicat in:
Etichete: dentare, eruptii, eruptii dentare, reteta

Spargerea gingiei in timpul unei eruptii dentare este dureroasa. Fiecare copil reactioneaza diferit si fiecare dintre eruptii poate da simptome diferite. Nu exista o reteta potrivita in toate situatiile. Totusi, va oferim o reteta pentru un gel care se prepara in farmacie, gel care calmeaza durerea in cazul unor eruptii dentare.

Dureri de dinti copii

Dureri de dinti copii

Reteta gel pentru eruptii dentare:

– anestezina 0,20 g;
– nistatina 0,30g;
– vitamina B2;
– glicerina 30g

Recomand ca aceasta reteta sa nu fie folosita in cazul tuturor eruptiilor si, mai ales, nu pe toata perioada. Copiii incep sa se pregatesca pentru eruptii dentare foarte devreme, de la 2-4 luni. Discutam despre eruptii dentare cand dintele este foarte aproape de exterior, pregatit sa sparga gingia. In acele zile in care gingia se sparge, este bine sa avem in casa pregatita aceasta reteta. Se poate aplica de doua ori pe zi.

Unele eruptii dentare trec neobservate, fara simtome, fara dureri. Alte eruptii sunt mai violente, copilul putand prezenta agitatie, nervozitate, chiar si o febra mica de pana in 38 de grade Celsius. In cazuri rare, unele eruptii dentare dau febra mai mare de 38 de grade sau diaree.

Totusi, daca copilul are alte simptome decat agitatie, plans, nervozitate, in perioada unei eruptii dentare este cel mai bine sa va adresati medicului pediatru.

O alta boala se poate instala in acelasi timp cu eruptia dentara, iar simtomele sa fie puse pe seama unei eruptii.

Reteta pusa la dispozitie in acest articol este recomandata de medicii pediatri si se recomanda folosirea acesteia in cazul unor eruptii dentare suparatoare. Reteta poate fi folosita si pentru adulti, in cazul eruptiei maselelor de minte.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum scapati copilul de durerea eruptiilor dentare

Lasă un răspuns