Cele mai temute boli pot fi acum tratate! Aflati cum!0 Comments

Publicat in:
Etichete: Agaricus Blazei, cancer, Ciuperca lui Dumnezeu, Ciuperca soarelui, Cogumelo do Sol, diabet, hepatita

Agaricus Blazei

Agaricus Blazei

Agaricus Blazei (Murill) face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciuperca originara din Brazilia (Piedade). Mai este cunoscuta sub denumirile – Almond mushroom, Mushroom of the Sun (Cogumelo do Sol), God s Mushroom (Cogumelo de Deus), Mushroom of Life, Royal Sun Agaricus, Jisongrong, Himematsutake.

Este recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice, are gust dulce si parfum de migdale.

A fost cultivata pe scara larga in Japonia (unde a primit denumirea Himematsutake), cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic antitumorale si imunostimulente ale acesteia. La scara mai redusa a fost aclimatizata in SUA, iar din anul 2006 se cultiva si se comercializeaza si in Romania.

Specia din care face parte, Agaricus subrufescens, a fost descoperita in anul 1960 de catre cercetatorul si cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, in anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea oficiala Agaricus Blazei.

Compozitie chimica:

Studiile de laborator au demonstrat ca Ciuperca lui Dumnezu contine: ergosterol (un puternic agent antitumoral), vitaminele B1 si B2, proteine sub forma de aminoacizi, fosfor, fier, calciu, carbohidrati complecsi care determina organismul sa lupte cu bacteriile si bolile virale.

Actiuni:

  • stimulent imunitar puternic;
  • antitumoral (impiedica dezvoltarea in dimensiuni a celulor tumorale si raspandirea acestora in organism);
  • antiviral;
  • scade colesterolul, trigliceridele si glicemia;
  • normalizeaza functia hepatica la pacientii cu hepatita B;
  • hipotensiv (regleaza tensiunea arteriala si scade valorile acesteia);
  • antioxidant;
  • reduce stresul oxidativ;
  • inhiba peroxidarea lipidelor.

Folosirea ciupercii nu este recomandata in cazul transplantului de organe, femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor sub 8 – 10 ani.

Comercializare si utilizare:

Se comercializeaza sub forma de ciuperca deshidratata pentru ceai (formula recomandata pentru cazurile grave de cancer), capsule (contin ciuperca macinata fin, fara pierderi de substante active) si tinctura. Tratamentul este personalizat in functie de afectiune. Pentru intretinere, cura dureaza intre 3 si 6 luni, iar in cazurile grave poate dura 1 an sau mai mult. Curele pot fi facute in paralel cu tratamentele alopate, in special chimioterapie si radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor doua protocoale.

In diverse publicatii de medicina naturista exista marturii ale unor cititori care au folosit cu succes Ciuperca lui Dumnezeu in tratarea: steatozei hepatice stadiul 3, hepatocarcinomului, cancerului la san, diabetului zahart de tip 2.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai temute boli pot fi acum tratate! Aflati cum!

Lasă un răspuns