Argintul coloidal2 comentarii

Publicat in:
Etichete: aergintul coloidal, apa pura, apa super curata, apa ultra curata, argint, argint coloidal, tratament naturist

Argint coloidal

Argint coloidal

Argintul coloidal este, in primul rand, un tratament naturist. Argintul coloidal este o solutie obtinuta din combinatia unor particule foarte fine de argint obtinute dintr-o bucata mai mare de argint (argintul quadrat) plus apa ultra curata, distilata de doua ori prin procesul de electroliza, in conditii de laborator.

Conform terminologiei, coloid reprezinta o particula cu dimensiunea cuprinsa intre 1 si 500 nanometri.

Apa ultra curata nu are sarcina electrica, in timp ce particulele de argint au. Datorita acestui lucru, particulele de argint din argintul coloidal sunt intr-o miscare continuua, respingandu-se una de alta. Treptat, particulele de argint din solutia de argint coloidal isi pierd incarcatura electrica, ceea ce este normal, insa acest aspect are impact asupra eficientei lor limitate. Cu alte cuvinte, produsul poate fi folosit o perioada determinata de timp.

In cazul in care va ganditi la faptul ca veti introduce argint in organism, trebuie sa va spunem ca argintul coloidal este singura forma a argintului ce poate fi utilizata in deplina siguranta. Argintul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale benefice asupra organismului, de pe vremea stramosilor si pana in zilele de astazi.

Argintul colidal – Actiune

Actiunea argintului coloidal asupra organismelor unicelulare este una extrem de eficienta. Odata intrat in contact cu acestea, argintul coloidal opreste functiile vitale ale acestor organisme, distrugandu-le.

Impotriva bacteriilor si a ciupercilor, argintul coloidal blocheaza functionarea unei enzime vitale, distrugandu-le intr-un interval de timp scurt.

Atunci cand vorbim de efectele asupra virusilor, argintul coloidal distruge structura invelisului acestora, stopand inmultirea lor si contribuind, astfel, la disparitia lor.

Pentru a va face o idee asupra impactului pe care argintul coloidal il are, trebuie sa va spunem ca orice germen patogen poate fi distrus, intr-un interval de timp de 6 minute, in conditii de laborator. Tot in intervalul de timp de 6 minute, argintul coloidal distruge si „bacteria spitalelor”.

Argintul coloidal poate fi folosit impreuna cu alte medicamente, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la interactiunea sau incompatibilitatea acestora.

Argintul coloidal – Mod de utilizare

Argintul coloidal poate fi folosit toata viata. Doza zilnica, recomandata de catre Environmental Protection Agency din Statele Unite ale Americii, se calculeaza in functie de greutatea corporala inmultita cu 0,005 mg.

Calculul este foarte simplu. Spre exemplu, o persoana care cantareste 70 kg, are o cantitate zilnica recomandata de 17,5 ml. La fel, o persoana cu greutatea de 85 kg va avea 21,25 ml/zi.

Argintul coloidal se poate utiliza atat intern, cat si extern. Va prezentam, in continuare, modul de utilizare, simptomele si modalitatea de administrare recomandata:

Simptome:
Infectii cu bacterii, virusi sau diagnostic de candidoza, boala Lyme, gripă, dizenterie, febră tifoidă, sifilis, scarlatină, tuberculoză, reumatism, inflamaţii interne şi externe de toate tipurile, infecţii cu paraziţi şi ciuperci, oboseală cronică

Utilizare:
Interna, pe cale orala

Modalitate de utilizare:
Se tine lichidul in gura, dupa care se inghite

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de Acnee, negi, negeli, matreata, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, rani deschise, taieturi, arsuri, inflamatii si intepaturi de insecte.

Utilizare:
Externa

Modalitate de utilizare:
Se pulverizeaza utilizand un spray

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de sinuzita, infectii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor si virusilor.

Utilizare:
Se recomanda utilizarea unui spray nazal.

Modalitate de utilizare:
Se utilizeaza un spray cu dozator.

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de amigdalita, inflamatii ale mucoaselor, interventii dentare, clatiri dupa interventii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavitatii bucale.

Utilizare:
Se recomanda efectuarea gargarei si clatirea cavitatii bucale.

Modalitate de utilizare:
Se tine solutia de argint coloidal in gura, dupa care se arunca.

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de astm, bronsita si probleme pulmonare.

Utilizare:
Se recomanda efectuarea de inhalatii.

Modalitate de utilizare:
Utilizati un spray cu dozator.

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de inflamatii ale tesuturilor conjunctive si inflamatiile din zona ochilor. Solutia de argint coloidal este recomandata si pentru dezinfectarea lentilelor de contact.

Utilizare:
Pentru ochi.

Modalitate de utilizare:
Utilizati un spray cu dozator.

————————————————-

Simptome:
In cazul diagnosticului de inflamatii fungice, hemoroizi si in cazul unor boli cu transmitere sexuala.

Utilizare:
Pentru probleme ale vaginului si rectului.

Modalitate de utilizare:
Este recomandat efectuarea unui dus intim.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Argintul coloidal

2 comentarii

 1. Cornelia

  Interesant articol. Cochetez de mult timp cu folosirea argintului coloidal, insa nu am informatii exacte despre o anumita firma care il produce in conditii de maxima eficienta si securitate. Imi puteti indica un produs verificat si sigur? Piata este plina de argint coloidal, insa multe dintre ele sunt contrafacute.

 2. io

  Folosesc de ceva vreme argintul coloidal (sper sa fie „ok” produsul/firma) pt. Borelioza.
  Mi se pare util acest articol, insa am rugamintea sa ma lamuriti in privinta calculului:
  – cf. articolului, „greutatea corporala inmultita cu 0,005 mg”, deci la 50 kg (ale mele) ar fi cam asa: 50 x 0.005 mg = 0,25 mg/zi…. dar cum aflu cati ml am nevoie???
  – din exemplele de calcul date in articol, ar trebui sa impart kg (greutatea) la 4… dar de ce?

  Va multumesc anticipat pt. lamuriri/ajutor.

Lasă un răspuns