Tratamente naturiste pentru tuse0 Comments

Publicat in:


Calmarea tusei este, deseori, o dorinta arzatoare, mai ales in momentele daca apare atunci cand ne dorim cel mai putin. Exista multe remedii naturiste pentru calmarea tusei, de la sare incinsa si pusa pe piept, intr-un prosop, pana la ceapa si alte legume.

Tratament naturist pentru tuse

Tratament naturist pentru tuse

Infuzia din samburi de gutui calmează tusea

Aş dori să adaug remediilor trimise de alţi cititori ai minunatului dvs. site şi unul pe care-l ştiu de la bunica mea. Ea era originară din Basarabia şi, după 1945, a venit în România, stabilindu-se langă Suceava. Acolo am crescut noi: eu şi fratele meu mai mare. De cate ori eram bolnavi, bunica încerca mai întai să ne doftoricească cu leacuri din bătrani, căci ştia foarte multe, şi doar dacă nu dădeau rezultate, o chema pe mama, de la oraş, să ne ducă la doctor.

Unul dintre aceste leacuri, de a cărui eficacitate m-am convins de multe ori în copilărie, dar şi mai tîrziu, şi de aceea vi-l şi recomand, este pentru calmarea tusei. Dacă tuşea vă face probleme, faceţi o infuzie dintr-o linguriţă de sîmburi de gutui, bine uscaţi, la o cană cu apă clocotită. După gust, adăugaţi o lingură de miere şi beţi trei ceşti pe zi.

Silvia RACOVICEANU, Suceava

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratamente naturiste pentru tuse

Lasă un răspuns