Tratament pentru giardia – Remedii Naturiste0 Comments

Publicat in:


Maceratul de sîmburi de cireşe elimină giardia.
Consumul de cireşe proaspel se recomandă persoanelor ce suferă de edeme.

Deşi nu am avut niciodată probleme de natură digestivă, anul trecut, prin toamnă, am început să fac, brusc, diaree, să am greţuri şi puternice dureri abdominale.

Cum am depăşit 50 de ani, normal că mi-am eventual cancer de colon. Dar toate analizele (inclusiv colonoscopia) efectuate nu au relevat nimic suspect. Am făcut apoi investigaţii la stomac, la pancreas, la bilă şi la ficat, practic le-am luat pe toate organele din sfera digestivă la rand.

Dar s-a dovedit că nici unul nu punea probleme deosebite. Intalnindu-mă întamplător cu fosta doctoriţă a fiului meu, de cand era mic, ea mi-a sugerat să-mi fac şi o analiză de giardia, că, vorba ei, „cine ştie?”. Şi, într-adevăr, aici era problema.

Din fericire, ştiam şi leacul pentru această boală, leac pe care-l pomenisem din copilărie, de la babele doftoroaie de la noi din sat. Puneţi vreo 50 de mieji de samburi de cireşe să se macereze peste noapte în 200ml oţet, iar dimineaţa mancaţi-i pe stomacul gol.

Tratamentul acesta trebuie să-l ţineţi două săptămani, după care faceţi o pauză de o săptămană şl îl reluaţi, încă două săptămani. In mod garantat, veţi scăpa de viermii intestinali.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament pentru giardia – Remedii Naturiste

Lasă un răspuns