Reumatismul – Tratament Naturist6 comentarii

Publicat in:


Reumatismul nu mai este o problemă
Cei mai în varstă ştiu prea bine ce înseamnă durerile reumatice, după cum ştiu că ele nu trec definitiv niciodată. Pe mine această boală m-a încercat încă din copilărie cand, flăcău fiind, duceam vacile sătenilor la păşunat, fie iarnă, fie vară încălţat în aceiaşi pantofi scalciaţi, fără ciorapi (căci erau un lux pe vremea aceea, prin anii ’50).

Aşa m-am pricopsit cu un reumatism pentru care am fost şi la băi, ca să-l tratez, dar tot degeaba. De caţiva ani apelez, însă, la un remediu care mi se pare ieftin şi bun, chit că nu îndepărtează de tot boala, dar măcar îi uşurează simptomele.

Cand vă încearcă o criză de reumatism, iată ce aveţi de făcut:

– pregătiţi o baie bună, cu apă călduţă, iar
– separat faceţi o infuzie.

După ce s-a infuzat bine, cam 20 de minute, nu mai mult, strecuraţi şi turnaţi lichidul obţinut în cadă. Cufundaţi-vă în apă şi staţi cat mai relaxat un sfert de oră cel puţin. Eu am făcut aşa şi simţeam cum îmi iese durerea din oase, vă rog să mă credeţi. Este un leac cu efect garantat, cel puţin o săptămană nu vă mai sacaie reumatismul.

Tot împotriva reumatismului, mai ales a formei cronice a acestuia, folosesc un leac pe cat de benefic pe atat de gustos, care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Este vorba de decoctul de mere:

– se taie 3-4 mere necurăţate de coajă şi
– se fierb 10 minute în 300 ml apă.

Se lasă 4 ore, după care se poate bea călduţ, de 3-4 ori pe zi.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Reumatismul – Tratament Naturist

6 comentarii

 1. Ce era mai interesant nu am aflat,cu ce facem infuzie?

 2. Jalba Ioan

  Cu ce facem infuzie?

 3. Marcela

  Vad ca intrebam multi din ce se face infuzia dar nu se raspunde.

 4. Gabi

  foooarte buna infuzia :))

 5. admin

  Infuzia o puteti prepara din 20g frunze sau seminte de canepa la un litru apa. Cantitatea recomandata este de 2 cani pe zi pentru consum sau puteti face doar infuzie, fara administrare orala.

  • Violeta

   Din cate vad spune ca infuzia o torni in apa de bai, D-le Admin, nicidecum ca se bea !!! Cand se posteaza astfel de materiale este bine de verificat daca sunt complete, altfel riscati sa va blameze lumea…

Lasă un răspuns