Tratament pentru sinuzită – Remedii naturale0 Comments

Publicat in:


Remediu pentru sinuzită

Inhalaţiile sunt o metodă blanda şi eficientă de a elibera căile respiratorii în caz de răceală, gripă etc.

Deşi nu sunt un adept al medicinii naturiste, considerand că are un spectru, totuşi limitat de acţiune, am fost plăcut surprins să remarc efectele pozitive, neaşteptate pentru mine, ale remediilor aşa-zis băbeşti. Şi am să vă descriu propriul meu caz de vindecare pentru a vedea că nu exagerez deloc.

De luni bune sufeream de o sinuzită dobandită anul trecut, în timpul concediului la mare. De atunci, am încercat o mulţime de medicamente şi chiar antibiotice, dar simptomele continuau să se manifeste, cel mai tare deranjandu-mă interminabilele dureri de cap.

La sugestia unei colege de serviciu mai în etate – şi vă spun sincer, mai mult ca să scap de gura ei, căci mă cicălea toată ziua – am încercat şi un leac mai inedit. Astfel, în fiecare seară, timp de o săptămană, am făcut inhalaţii cu ulei de mentă (cumpărat de la plafar), după următoarea schemă: 10 ml ulei la 100 ml apă clocotită.

Stăteam cu faţa deasupra cratiţei unde pusesem apa şi cu capul acoperit cu un cearşaf.

Vă spun sincer că după o săptămană, nu am mai avut nici un fel de durere de cap, iar toate celelalte simptome, de asemenea, dispăruseră.
Florin PACOSTE, Brăila

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament pentru sinuzită – Remedii naturale

Lasă un răspuns