Cele mai stupide diete pentru slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: diete, greutate, kate middleton, mancare, nutritie, proasta, probleme

Diete pentru slabit – Persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus trebuie sa stie ca nu toate dietele pentru slabit ii ajuta sa slabeasca. Iata care sunt cele mai putin indicate feluri de mancare in astfel de cazuri.

Mary Hartley, experta in domeniul dietelor, sustine ca trebuie sa alegi un plan bine pus la punct, in momentul in care vrei sa obtii rezultate bune inclusiv pe termen lung. Ea este de parere ca ar trebui sa alegem o dieta care sa fie rezonabila si usor de respectat.

Diete pentru slabit – Paleodieta

Paleodieta este bazata pe carnea care nu este pregatita in conditiile omului modern. Cei care prefera paleodieta mananca asemenea stramosilor nostri care vanau ceea ce consumau, inainte de aparitia agriculturii.

Cu toate acestea, expertii in nutritie spun ca paleodieta nu duce la scaderea in greutate si nu este buna pentru sanatatea inimii.

Diete pentru slabit

Diete pentru slabit

Dieta pentru slabit potrivit grupei de sange

Dieta de slabit potrivita grupei de sange ar putea fi o cale spre slabit, dar aceasta nu este inca probata de savanti. Exista si ideea ca dieta trebuie aleasa in functie de grupa de sange. In realitate, studiile stiintifice nu au gasit nicio dovada care sa sustina aceasta ipoteza.

Chiar daca ar exista o legatura intre acesti factori, o asemenea dieta ar fi foarte greu de urmat.

Dieta pentru slabit cu mancare pentru bebelusi

Dieta pentru slabit cu mancare pentru bebelusi reprezinta, in opinia nutritionistilor, una dintre cele mai proaste idei care au existat in privinta dietei pentru salabit. Ideea ii apartine unei antrenoare celebre a vedetelor, Tracy Anderson. Dieta implica consumul a nu mai putin de 15 borcane cu mancare pentru bebelusi in fiecare zi.

Unele modificari ii dau voie celui care o urmeaza sa consume o masa normala la o cina. Nutritionistii spun ca dieta cu mancare pentru bebelusi ne poate ajutam sa slabim putin doar pe termen scurt, insa ea nu este gustoasa si nici indicata pentru oamenii care au dinti si pot mesteca.

Dieta pentru slabit Dukan a fost urmata de Kate Middleton inainte de nunta cu printul William al Marii Britanii. Ideea ii apartine lui Pierre Dukan, un doctor din Franta.

Planul facut de el include 100 de feluri de mancare, fiind planificata in patru faze, denumite „atac, croaziera, consolidare si stabilizare”.

Expertii sunt de parere ca aceasta deta este prea restrictiva, neexistand nicio dovada ca ea ar da vreun rezultat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai stupide diete pentru slabit

Lasă un răspuns