Cum sa renunti la obiceiul nesanatos de a manca prea multUn comentariu

Publicat in:
Etichete: diete, experti, mituri, obiceiuri, sanatate

Mancare multa

Mancare multa

Se stie ca mancatul excesiv nu ne poate aduce prea multe beneficii si aduce cu sine multe kilograme nedorite pe care le putem da jos destul de greu, facand miscare sau tinand diete. Si totusi exista solutii care te pot face sa renunti si sa scapi de acest obicei nesanatos din viata ta.

Mancare multa – Ultimele studii

Potrivit unei cercetari recente a specialistilor olandezi, daca iti propui sa indeplinesti un singur obiectiv simplu si pe care il poti atinge, vei reusi sa rezolvi o asemenea problema care iti face rau, scrie Men’s Health.

In cadrul unui experiment, oamenii care au incercat sa rezolve problema consumului excesiv de mancare au reusit sa reduca aportul caloric cu 42% doar intr-un anume moment.

Este vorba despre situatia in care acestia si-au fixat un singur obiectiv.

Atunci cand ei si-au fixat trei obiective legate de dieta, consumul de calorii a revenit la valoarea precedenta.

Expertii sustin ca mai multe obiective fixate inseamna o importanta mai mica acordata fiecaruia dintre ele. Urmarea este ignorarea acestora, spune coautorul studiului, Aukje Verhoeven, de la Universitatea din Utrecht, Olanda.

Momentul este foarte important! Fie ca vrei sa reduci consumul de mancare, fie ca vrei sa nu mai fumezi atat de mult, este bine sa te gandesti la momentul zilei cand faci acel lucru nesanatos.

Urmatorul pas este sa stabilesti o alternativa la obiceiul nesanatos respectiv. De exemplu, iti poti pune in minte dinainte ca, atunci cand ti se va face foame, sa mananci un mar. Conform acestui studiu, rezultatele se vor vedea destul de repede.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum sa renunti la obiceiul nesanatos de a manca prea mult

Un comentariu

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns