Mentine-ti tineretea chipului folosind cuburi de gheata0 Comments

Publicat in:
Etichete: aspect, beauty, cearcane, chip, cuburi, femeie, gheata, piele, riduri, tehnici

Una dintre cele mai interesante tehnici de a-ti ingriji pielea este cea in care apelezi la cuburile de gheata. Acestea aduc multe beneficii pielii tale, iar tratamentul este la indemana oricarei femei. Este recomandat sa iti faci un obicei de a folosi aceste cuburi de gheata si dimineata si seara, inainte de culcare.

Portalul Care2.com scrie ca in clipa cand sunt aplicate direct pe piele, cuburile de gheata au capacitatea de a creste circulatia sanguina, iar asta poate oferi pielii o stralucire naturala.

Daca doriti ca pielea voastra sa radieze de frumusete, atunci puteti utiliza in acest sens mai multe cuburi de gheata care sa fie combinate cu sucuri naturale de fructe.

Gheata pentru ten

Gheata pentru ten

Specialistii au testat efectul acestor cuburi de gheata si spun ca ele pot oferi un bun suport pentru diminuarea inflamatiei cauzata de cosuri si pete. Este recomandat sa aplicati in mod direct cuburile de gheata pe zonele afectate de acnee, pana in clipa cand acestea amortesc.

Daca aveti probleme cu cearcanele, trebuie sa stiti ca o combinatie de suc de castravete si apa congelata poate fi folosita in scopul diminuarii cu succes a cearcanelor. Portalul Care2.com scrie ca acest tratament poate ajuta destul de mult la diminuarea umflaturilor care apar ca urmare a unor nopti cu somn destul de putin.

Conform expertilor in domeniu, aceste cuburi de gheata tonifiaza destul de bine pielea si se pot folosi chiar inainte de aplicarea machiajului ca sa se poata diminua porii de sub machiaj. Astfel, tenul vostru va arata destul de neted si fara imperfectiuni, in cazul in care veti folosi aceste cuburi de gheata cat mai des.

Asteptati un pic si sa nu aplicati gheata direct din frigider, deoarece frigul poate sparge capilarele de sub piele!

Daca nu mai aveti timp sa va machiati intr-o zi, trebuie sa stiti ca puteti aplica cuburi de gheata cu o folie de panza care va face sa puteti obtine un aspect proaspat si natural al chipului! Ridurile sunt estompate de cuburile de gheata, mai spun specialistii.

Conform Care2.com, folosirea unei panze intre gheata si piele va avea efectul similar ca si cum gheata se va fi aplicat in mod direct pe chipul femei. Este bine sa asteptati un pic si sa nu aplicati gheta direct din frigider, deoarece frigul poate sparge capilarele de sub piele!

Mai mult, specialistii va recomanda sa folositi cuburi de gheata direct pe pielea care deja sufera de pe urma capilarelor sensibile. Daca cumva simtiti ca senzatia de rece nu va este prea confortabila, atunci este bine sa stopati procedura si sa va abtineti sa aplicati gheata pe o anumita zona mai mult de un sfert de ora!

Daca doriti, puteti folosi apa speciala pentru cuburile de gheata, obtinuta din trandafiri, lamaie, ceai verde, musetel, castravete si alte ingrediente prietenoase pentru piele.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Mentine-ti tineretea chipului folosind cuburi de gheata

Lasă un răspuns