Alimentatia corecta pentru a evita cancerul0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, bomboane, cancer, deshidratare, dieta, fast food, grasimi, mancare, soare, zahar

Daca sunteti interesati sa va imbunatatiti sanatatea si sa nu aveti niciodata probleme cu cancerul, trebuie sa aveti mare grija ce si cum mancati. Expertii in nutritie sustin ca unele mancaruri majoreaza cu adevarat riscul de a face cancer, in timp ce altele intaresc sistemul imunitar si organismul.

Totusi, nu toate problemele de sanatate sunt evitabile, insa puteti sa aveti mai mult control asupra sanatatii voastre. Oamenii de stiinta si cercetarile realizate recent indica faptul ca un numar mare de persoane de pe Terra mor ca urmare a cancerului.

Alimentatie anticancer

Alimentatie anticancer

Trebuie spus ca un stil de viata necorespunzator precum fumatul, alcoolul, lipsa de exercitii si o dieta nesanatoasa sunt principalii factori declansatori ai cancerului.

Recomandari

Pentru a nu avea probleme cu bolile cancerigene, este indicat sa te concentrezi asupra mancarurilor bazate pe plante si sa te axezi mai ales pe fibre. Este bine sa renunti la carne si sa o inlocuiesti cu peste! Incearca sa alegi grasimile cu intelepciune si cauta mai ales mancarurile care combat cancerul.

Trebuie sa te inveti sa iti pregatesti mancarea in maniere sanatoase si sa renunti sa mananci de la restaurantele de tip fast-food, care nu au cele mai sanatoase produse. De asemenea, este recomandat sa renunti la sucuri sau la bauturile carbogazoase si sa nu gatesti niciodata in ulei incins la temperaturi extrem de mari.

Indulcitorii precum aspartanul produc dureri de cap si dureri articulare, acestea facandu-ne sa parem mai imbatraniti!

Mancarea de tip fast-food si uleiul

Mancarea de tip fast-food este nociva pentru ca aceasta contine foarte multe grasimi. Chiar daca iti place sa mananci gratar, fa asta cat mai rar si incearca sa depozitezi uleiul cu care gatesti mancarea in locuri cat mai intunecate, ferite de razele soarelui.

Carnea si cuptorul cu microunde

Este bine sa alegi tot timpul carne proaspata, in cazul in care nu poti renunta deloc la ea. Incearca sa eviti mancarurile care arata sau miros dubios. Trebuie ca neaparat sa fii atent la ceea ce pui in cuptorul cu microunde si sa il folosesti cat mai rar. Este bine sa alegi mancarurile mai sanatoase preparate in moduri sanatoase.

Consumul de sare

Despre sare se stie ca si ea trebuie sa fie consumata cu atentie pentru ca deshidrateaza organismul, iar asta te va face sa pari mai obosit.

Consumul mare de cafea

Cafeaua bauta in exces poate sa te deshidrateze, iar asta te face sa pari mai obosit(a).

Dulciurile

Bomboanele sunt de evitat pentru zaharul din acestea. Mai mult, indulcitorii precum aspartanul produc dureri de cap si dureri articulare, acestea facandu-ne sa parem mai imbatraniti.

Alcoolul si energizantele

Trebuie sa stii ca daca iti place sa bei alcool, acesta deshidrateaza si el corpul uman, iar energizantele au un efect de 8 ori mai daunator asupra smaltului dintilor decat sucul. Mai mult, si sucul trebuie consumat moderat din cauza zaharului pe care il contine. Specialistii mai spun ca si carbohidratii si prajelile dauneaza si ele sanatatii pielii, asa ca ar trebui pe cat posibil sa le eviti in alimentatie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimentatia corecta pentru a evita cancerul

Lasă un răspuns