Medicamentul folosit de indienii Navajo pentru tratarea infectiilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: ace de pin, america de nord, boli, ceai, celule canceroase, indieni, navajo, seara, sistem imunitar

Nativii indieni din America de Nord folsesc de cateva secole bune ceaiul de ace de pin pentru tratarea a diverse afectiuni. Indienii navajo il folosesc pentru a obtine o minte limpede, acesta fiind considerat un mijloc eficient pentru combaterea bolilor infectioase si chiar a cancerului.

Ceai din ace de pin

Ceai din ace de pin

Beneficii ale ceaiului din ace de pin

Acele de pin contin mult mai multa vitamina C decat sucul de portocale proaspat si au fost utilizate de catre primii colonisti din America de Nord pentru a evita scorbutul. Aceasta afectiune a fost asociata cu deficitul de vitamina C.

Acele de pin sunt apreciate de catre cercetatori ca fiind un puternic tonifiant al sistemului imunitar. Ceaiul din ace de pin ofera protectie impotriva multor afectiuni si combate multe organisme daunatoare. Dr. Edward F. din Grupul III, lider al Global Healing Center, sustine ca ceaiul din ace de pin poate sa intareasca semnificativ imunitatea corpului daca este consumata o cana pe zi, cel putin 3-4 luni.

Acest tip de ceai ajuta la eliminarea infectiilor bronsice si ale sinusurilor in cazul in care este consumat sub forma a doua cani pe zi, una dimineata si alta seara inainte de culcare, pentru un interval de doua saptamani.

Daca suferiti de Escherichia coli, puteti face un tratament de circa 10 zile, in care sa beti circa 3 cani de ceai in fiecare zi.

Ceaiul de ace de pin ofera protectie impotriva racelilor si a gripei comune in mod regulat, asta insemnand sa beti o ceasca de ceai la 2-3 zile, seara inainte de culcare.

Testele arata ca acest ceai poate fi folosit si pentru a trata afectiunile de tip cancerigen: se recomanda sa consumati treu cani pe zi, timp de 180 de zile, una dimineata, alta la pranz si ultima seara inainte de culcare. In acest caz, ceaiul se bea neindulcit, si la temperatura camerei.

Acele de pin au capacitatea de a vindeca afectiunile musculare degenerative, bolile reumatice si tulburarile sistemului nervos, daca se va bea circa o cana pe zi pentru o perioada de 30 de zile.

Acele de pin pot sa trateze eczemele, ciuperca piciorului, psoriazisul, acnee si negii, iar in acest sens este bine sa aplicati seara inainte de culcare acest ceai pe zonele afectate. Veti putea observa efectele in maxim 10 zile, sustin expertii citati de Care2.com.

Revista Rural Survival scrie ca pinul poate insemna o buna sursa de vitamina A si ca aceasta detine proprietati pentru imbunatarirea claritatii mentale.

Acele de pin au efecte antioxidante, antimutagenice si antiproliferatoare asupra celulelor canceroase

Expertul Doug Wallace precizeaza in articolul „Un alt ucigas al cancerului? Acele de pin” ca aceasta planta prezinta beneficii si in combaterea sclerozei, a alergiilor, a pietrelor la rinichi, hipertensiunii arteriale, obezitatii, depresiei si a tumorilor.

Rezultatele unui studiu din Nutrition and Cancer, revista de specialitate din SUA, au aratat ca acele de pin prezinta „puternice efecte antioxidante, antimutagenice si antiproliferatoare asupra celulelor canceroase, precum si efecte antitumorale, atragand, astfel, atentia asupra eficientei lor in prevenirea si tratamentul cancerului”.

Cercetarea a descoperit ca acele de pin reprezinta o sursa exceptionala de proantocianidina, un compus care a dovedit caracteristici puternic antioxidante. Pentru a va prepara ceai din ace de pin trebuie sa identifici o specie inofensiva. Din acest punct de vedere, cea mai buna alegere este considerata a fi bradul alb. Etapa urmatoare consta in recoltarea unui pumn de ace tinere de culoare verde-deschis.

Trebuie sa te te aprovizionezi numai din arborii care nu au fost stropiti cu insecticide si care nu se afla in apropierea soselelor de trafic intens. Este indicat sa cojesti teaca maronie de textura hartiei de la extremitati si da acele jos prin taiere. Apoi va trebui sa asezi acele de pin intr-un vas rezistent la caldura si sa torni apa clocotita peste ele. Este bine sa acoperi vasul si sa il mentii timp de 10 minute, apoi sa filtrezi ceaiul obtinut si sa il servesti, iar efectele se vor observa odata cu trecerea timpului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Medicamentul folosit de indienii Navajo pentru tratarea infectiilor

Lasă un răspuns