O substanta inedita ce are capacitatea de a vindeca tumorile maligne0 Comments

Publicat in:
Etichete: belfast, broasca, inedita, piele, substanta, tumori maligne, universitate

Oamenii de stiinta cauta inca solutii pentru cele mai grave afectiuni care macina sanatatea oamenilor, cum sunt cele cancerigene. Au fost realizate o multime de studii in diverse centre universitare renumite, iar cercetarile continua pentru a fi descoperite noi metode de tratament, unele dintre acestea fiind de-a dreptul revolutionare.

In acest sens, savantii din cadrul Queen’s University Belfast din Irlanda de Nord sustin ca un medicament cu extract din piele de broasca ar putea fi capabil sa vindece tumorile canceroase.

Tratament cancer malign

Tratament cancer malign

Potrivit datelor publicate de BBC, pentru aceasta descoperire savantii au castigat marele premiu al unui congres de specialitate derulat in Londra, Marea Britanie.

Cercetatorii au aflat in cadrul unor teste ca in pielea de broasca exista doua proteine specifice care inhiba ramificarea vaselor de sange, oprind astfel alimentarea cu nutrienti si oxigen a tumorilor canceroase.

O alta proteina din pielea de broasca are proprietatea de a inchide ranile

BBC arata ca tumorile canceroase au un prag de crestere si nu pot creste peste acest prag daca nu sunt hranite cu sange, nutrienti si oxigen.

Expertii spun ca daca s-ar reusi inhibarea ramificarii vaselor de sange, acest demers ar putea face cancerul mai usor de tratat. Sursa citata mai scrie ca savantii din Belfast au descoperit ca o alta proteina din pielea de broasca are proprietatea de a inchide ranile si de a le cicatriza rapid.

Acestia sunt de parere ca proteina din pielea de broasca are capacitatea de a stimula regenerarea vaselor de sange, astfel incat ar putea ajuta pacientii sa se vindece mai repede dupa operatii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

O substanta inedita ce are capacitatea de a vindeca tumorile maligne

Lasă un răspuns