De ce fac femeile sex neprotejat?2 comentarii

Publicat in:
Etichete: femei, marea britanie, sex neprotejat, studiu, vacanta

O cercetare realizata in Marea Britanie arata faptul ca tot mai multe femei fac sex neprotejat. Acestea ignora pur si simplu posibilitatea de a contacta o afectiune cu transmitere sexuala de la partenerul lor.

Circa 70% din femeile singure, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, practica sexul neprotejat, arata BBC. Studiul a analizat circa 2.000 de participante, care au afirmat ca au facut sex neprotejat cu patru parteneri diferiti.

Sex neprotejat

Sex neprotejat

Expertii sunt de parere ca 20% din aceste femei au spus ca au avut incredere ca partenerul lor de sex nu are nicio boala.

10% dintre participantele la studiu au facut sex neprotejat in vacanta

Circa una din cinci femei au spus ca se imbata si uita de contraceptie, in timp ce 10% au spus ca nu le place sa foloseasca prezervativul. Mai mult de 200 din totalul femeilor chestionate considera ca metodele contraceptive nu sunt mereu la indemana.

Potrivit BBC, rezultatele acestei cercetari arata faptul ca 10% dintre femei fac sex neprotejat, cand sunt plecate in vacanta.

Specialistii sustin ca problematica contraceptiei ar trebui sa fie tratata cu seriozitate de ambii parteneri, iar femeile trebuie sa fie precaute chiar si atunci cand barbatii nu-si bat capul cu asta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce fac femeile sex neprotejat?

2 comentarii

  1. Diana

    Pai si, de ce fac femeile sex neprotejat??

  2. Marian

    Pai cum de ce? Nu ai citit? Femeilor le place sa petreaca, mai ales in concediu si cel putin la fel de mult ca noua, au incredere in partener, nu le place prezervativul sau uita sa-si ia pilulele. Vezi ca site-uurile de genul acesta nu se citesc precum ziarul de la Kaufland, no offence.

Lasă un răspuns