Slabire sanatoasa cu ceai de urzica0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, ceai de urzica, detoxifiere, dieta, diete, slabire, urzica

Cele mai usoare diete de slabit sunt dietele de ceai care sunt si foarte sanatoase pentru ca iti curata si corpul. Una din dietele cele mai vechi este dieta cu ceai de urzica.

Slabire cu ceai de urzica

Slabire cu ceai de urzica

Slabire cu urzica

Urzica este o planta des intalnita in Europa. Cu toate ca este acoperita de pori fini care inteapa la atingere, urzica este folosita extrem de des in alimentatia de primavara. Desi este o planta cunoscuta de mult timp ea are beneficii pe care multi nici nu le cunosc. Urzica contine aminoacizi, vitamine, clorofila, saruri minerale (calciu, fier, magneziu), substante proteice, acid folic, amine, etc.

Prin aceasta compozitie chimica, urzica trateaza anemia, are rol detoxifiant actionand impotriva bacteriilor, combate tusea, stimuleaza metabolismul, secretia bilei, secretia pancreatica, ajuta la digestie, ajuta la cicatrizarea ranilor si la regenerarea tesuturilor pielii. Pe langa aceste beneficii si atuuri pe care le prezinta, ea este si tonic capilar si combate matreata. Samponul de urzica este cel mai vechi remediu in combaterea matratii.

Aceasta planta, consumata sub forma de ceai de urzica combate tusea, ajuta la tratarea infectiilor urinare si a unor tulburari intestinale si ce este cel mai important ajuta la slabire rapida. Cum se prepara acest ceai de urzica? Nimic mai simplu, turnati apa clocotita peste frunzele de urzica, proaspete sau uscate.

Dieta cu ceai de urzica – Cat slabesc

Cu ceai de urzica poti slabi pana la cinci-sase kilograme intr-o singura luna. Daca vrei sa obtii acest rezultate trebuie sa urmezi cura cu ceai de urzica cel putin o luna de zile. Tot ce trebuie sa faci este sa bei zilnic un litru de ceai de urzica. Intr-o saptamana poti sa slabesti si doua kilograme daca bei zilnic 2-3 cani de ceai. Daca ai inceput cura cu ceai de urzica nu trebuie sa o intrerupi.

Slabesti sanatos cu ceai de urzica deoarece elimini toxinele

Aceasta dieta este ideala pentru persoanele care au un exces de apa in organism. Te vei simti minunat pe tot parcursului curei cu ceai de urzica pentru ca acesta contine multe vitamine si minerale benefice corpului tau.

Puteti cumpara ceai de urzica la punga de 50g, de la plafar, la un pret de aprox. 15 lei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabire sanatoasa cu ceai de urzica

Lasă un răspuns