Top 9 superalimente care lupta cu grasimea0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, dieta, grasime, kilograme, slabire

Kilogramele in plus si, mai ales, straturile de grasime din diferite parti ale corpului ne frustreaza si ne fac sa nu ne simtim confortabil, cum ar trebui. In lupta impotriva acestora precum si pentru un psihic mai bun, am alcatuit o lista de 9 superalimente care ne pot ajuta.

Iata care sunt acestea:

Alimente impotriva grasimii

Alimente impotriva grasimii

Frunzele verzi

Spanacul, amestecul de primavara, mustarul si alte frunze de culoare verde inchis sunt surse bune de fibre si au puteri nutritionale. Cercetarile au demonstrat ca au o concentratie ridicata de vitamine si antioxidanti si ajuta la prevenirea foamei, in timp ce va protejeaza de bolile de inima, cancer, cataracta si pierderi de memorie.

Ardeiul iute

Acest condiment diminueaza riscul de exces de insulina din organism prin accelerarea metabolismului si scaderea nivelului de glucoza (zahar) din sange. Condimentati-va urmatoarea masa cu ardei iute rosu.

Ovaz

Acesta glucida complexa este lenta pentru digestie si ajuta la mentinerea glicemiei. Cercetarile arata ca cei care consuma fulgi de ovaz au o pofta redusa pentru alimentele grase. Mancati ovazul neindulcit.

Scortisoara

Cercetatorii au demonstrat ca un sfert de lingurita de scortisoara in amestec cu alimente ajuta la metabolizarea zaharului de pana la douazeci de ori mai mult decat alimentele consumate fara scortisoara. Excesul de zahar din sange poate duce la depozitarea de grasimi. Scortisoara este foarte populara cu deserturi insa puteti adauga scortisoara si in combinatie cu curry, mancaruri cu legume, supe si tocane.

Fasolea si leguminoasele

Leguminoasele sunt cea mai buna sursa de fibre. Ele ajuta la stabilizarea zaharului din sange, in timp ce va mentin in forma. Izoflavonii gasiti in soia accelereaza defalcarea de grasimi. Intr-un studiu, cei care au consumat cantitati mari de produse din soia au dat jos de trei ori mai mult greutatea de prisos decat omologii lor care nu au consumat soia. Daca banuiti o tiroida lenta, evitati consumul de soia si alegeti doar alimentele organice sau soia fermentata.

Usturoiul si ceapa

Acest duo dinamic de alimente contin fitochimicale care descompun depozitele de grasime din organism si de asemenea descompun colesterolul, ucid virusii, bacteriile si ciupercile si ofera protectie impotriva bolilor de inima. Cu ajutorul oferit de usturoi si ceapa, puteti arde si grasimea.

Turmeric

Acest condiment popular folosit in India la gatit contine cea mai mare sursa cunoscuta de beta-caroten si antioxidanti care ajuta la protejarea ficatului de radicalii liberi. Curcuma, de asemenea, ajuta ficatul sa se vindece in timp ce ajuta si corpul la metabolizarea grasimii prin scaderea ratei de depozitare de grasime in celulele hepatice. Adauga o lingurita de turmeric pentru a ajuta organismul sa lupte cu grasimea.

Semintele de in si uleiul din seminte de in

Aceste seminte de in si uleiul atrag toxinele care sunt depuse in tesuturile grase ale corpului. Odata ce sunt atrase, ele ajuta si la escortarea toxinelelor afara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 9 superalimente care lupta cu grasimea

Lasă un răspuns