Intarirea sistemului imunitar0 Comments

Publicat in:
Etichete: bacterii, corp, crestere, fortifiere, intarire, legume crucifere, medici, medicina, organism, sistem imunitar

Sistemul imunitar al corpului este foarte important si trebuie sa fie tot timpul protejat. Medicii spun ca pentru intarirea sistemului imunitar trebuie sa te bazezi in princpial pe solutii venite din natura. Corpul care beneficiaza de un sistem imunitar puternic face fata cu succes racelilor si altor boli.

Intarirea sistemului imunitar

Intarirea sistemului imunitar

Un intestin curat poate sa ofere o buna functionare a sistemului imunitar, iar in acest sens trebuie spus ca uleiul de oregano poate elimina bacteriile rele din intestin. Potrivit medicilor, doza zilnica recomandata pentru un adult este de 200 de miligrame.

Medicii mai atrag atentia ca este foarte important sa iti detoxifiezi ficatul, din cauza ca acest aspect asigura un mediu propice celulelor imune. Potrivit expertilor, cea mai buna solutie pentru detoxifierea ficatului este reprezentata de consumul de legume crucifere, cum ar fi varza, kale, broccoli, conopida, legume care ofera suport pentru ficat sa elimine toxinele.

In plus, trebuie sa stiti ca glandele suprarenale au nevoie de suport pentru a functiona corect si avocado este unul dintre alimentele recomandate de expertii nutritionisti.

Ghimbirul si avocado te tin departe de probleme de sanatate

Acestia recomanda consumul de avocado pentru echilibrarea nivelului hormonal, lucru care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Avocado contine antioxidanti, proteine si grasimi sanatoase.

Mai mult, medicina traditionala chineza recomanda si ghimbirul pentru capacitatea lui de a elimina toxinele in special din plamani, sinusuri si sistemul limfatic. Acest lucru protejeaza corpul de infectii si intareste sistemul imunitar.

Este bine in acest sens sa consumi in fiecare zi ghimbir proaspat sau sub forma de pulbere. Extractul de salvie poate sa elimine excesul de mucus din caile respiratorii si in acest fel elibereaza tractul respirator si calmeaza tusea persistenta.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Intarirea sistemului imunitar

Lasă un răspuns