Conexiunea dintre impotenta si dermatita0 Comments

Publicat in:
Etichete: barbati, boala, disfunctii erectile, eczema, Impotenţă, inflamator, studiu

Barbatii din zilele noastre se confrunta cu disfunctii erectile ca urmare a unor factori precum alimentatia proasta, stresul, lipsa odihnei suficiente sau poluarea. Si totusi, medicii sunt de parere ca, pe langa acesti factori, se mai afla si anumite afectiuni care contribuie la probleme, precum diabetul, hipertensiunea, afectiunile de rinichi sau depresia.

Expertii au observat ca printre factorii care declanseaza disfunctiile erectile se numara eczema sau dermatita, cea mai frecventa boala de piele. Savantii spun ca au observat o conexiune intre eczeme si impotenta, mai ales ca urmare a procesului inflamator care afecteaza vasele sanguine peniene, scrie Care2.com.

Impotenta si dermatita

Impotenta si dermatita

O cercetare realizata in Taiwan arata faptul ca dintre 4.000 de pacienti diagnosticati cu eczeme peste 60% dintre subiecti sufereau de impotenta. Medicii spun ca eczema se caracterizeaza prin descuamarea pielii, prin aparitia basicutelor cu puroi, care afecteaza diverse zone ale corpului, mai ales vasele de sange din jurul penisului si pot sa cauzeze inflamarea acestora.

Ce a rezultat in urma studiului?

Expertul coordonator al studiului, Shiu-Dong Chung, din cadrul Universitatii de Medicina din Taipei, Taiwan au tinut cont de afectiunile cronice precum cele de inima ale pacientilor observati. Totusi, savantii asiatici au observat ca eczema s-a diferentiat de celelalte afectiuni si au constatat ca epiderma din jurul penisului, foarte subtire, este vulnerabila in fata acestei boli.

Potrivit Care2.com, principalii afectati au fost barbatii necircumcisi, care nu au respectat o igiena intima corecta, dar si diabeticii.

Cu toate ca cercetatorii au recunoscut ca inca nu au reusit sa realizeze in totalitate o legatura cauzala intre eczema si impotenta, acestia recomanda evitarea aparitiei bolii prin consumul de suplimente pe baza de ulei de peste.

Aceste alimente pot sa mareasca cantitatea de colesterol bun din corpul uman, HDL, precum si sa restabileasca echilibrul tensiunii arteriale.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Conexiunea dintre impotenta si dermatita

Lasă un răspuns