De ce este sanatoasa pentru corpul tau clisma cu cafea?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: cafea, clisma, detoxifiere, lichid, medici, preparat, sanatos

Cafeaua nu este numai un energizant pentru corpul uman, ci poate oferi suport si pentru detoxifierea acestuia. In cazul in care va intereseaza sa efectuati o clisma cu cafea, trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti utiliza orice tip de cafea. Face exceptie doar cafeaua solubila.

Clisma cu cafea

Clisma cu cafea

Cum se prepara

In acest sens, va trebui sa adaugati circa 3 linguri de cafea macinata in circa 300 ml apa clocotita. Veti fierbe timp de 12 minute acest amestec, iar mai apoi va trebui sa il lasati pentru un sfert de ora la o temperatura ridicata, urmand ca apoi sa se raceasca constant.

Cum se administreaza

Cafeaua rezultata se va amesteca cu circa 750 ml de apa curata de izvor si se va administra rectal. Trebuie spus ca medicii recomanda ca initial sa se administreze cantitati mai mici din acest preparat, cate 400-600 ml. Apoi, se va putea majora cantitatea de lichid pana la circa un litru.

Clisma se poate face si cu un irigator obisnuit, iar canula sau partea care se introduce in rect, nu trebuie sa fie din material dur si se va se unge cu unguent de galbenele inainte de folosire.

Clisma cu cafea – dimineata

Expertii spun ca toata operatiunea de introducere a lichidului dureaza circa 7 minute. De asemenea, trebuie spus ca acest lichid va fi pastrat in colon 10-14 minute, timp in care pacientul se intoarce in pozitia culcat pe o parte si pe cealalta, apoi se ridica in sezut pentru 1-2 minute. Dupa circa un sfert de ora lichidul este eliminat prin scaun, iar clisma cu cafea se face o data la aproximativ 3 zile.

Specialistii recomanda ca aceasta clisma cu cafea sa se realizeze dimineata, asa incat efectul sau energizant sa nu fie obtinut seara.

Atentie!

Pentru cei care sufera de afectiuni mai grave, detoxifierea brusca a corpului poate cauza stari de greata sau voma. Medicii sustin ca aceasta clisma se poate utiliza in terapiile tuturor bolilor grave, sub supravegherea unui specialist.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

De ce este sanatoasa pentru corpul tau clisma cu cafea?

Un comentariu

  1. Iuliu oros

    Cititi inainte Tratamentul Gerson si nu va jucati cu aceste proceduri.

Lasă un răspuns